50 tinten roze: Antwerpen is met MOOY een mierzoete hotspot rijker
© Mooy @wewantmorestudio

50 tinten roze: Antwerpen is met MOOY een mierzoete hotspot rijker

Door Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

Originele huidverzorging en gezond eten in een roos jasje gegoten, de fonkelnieuwe, babyroze boetiek MOOY op de Lombardenvest in Antwerpen is een niet te missen adresje voor beautyliefhebbers en foodies.

Stralen

Yana Lamon, pas 24 jaar, vond dat Antwerpen klaar was voor een nieuw concept en twijfelde dan ook geen seconde om haar droom na te jagen. De slagzin van MOOY is: “Stralen, vanbinnen en vanbuiten”. Dankzij Yana’s buitengewone passie voor beauty en gezond eten kunnen de klanten van MOOY dat stralen op een originele manier ervaren.

Verwacht je aan uitzonderlijke theetjes, fleurige taartjes en healthy verwengerechten. Alle ingrediënten zijn biologisch en super vers. Iedereen is welkom in de concept store. Vegans krijgen op aanvraag een aangepaste versie van een bestaand gerecht geserveerd. Wij kunnen alvast niet wachten om de roze chocoladerepen te proberen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MOOY (@mooy.antwerp) op

Origineel aanbod schoonheidsproducten

Je zou alleen al voor het unieke assortiment skincare producten een bezoekje aan de winkel brengen. De meeste zijn vegan, de anderen zijn cruelty free en biologisch. Zo kan je er bijvoorbeeld producten van Atinge kopen, een organisch beautymerk uit Transsylvanië. MOOY is het eerste verkooppunt in België dat deze schoonheidsproducten verkoopt. Verder vind je er ook Agent Nateur, een vegan merk gelanceerd in Frankrijk en Los Angeles en Nuori, een puur skincare label uit Scandinavië.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MOOY (@mooy.antwerp) op

Roos, rozer, roost

Het spreekt voor zich dat al dat lekkere eten en de mooie beauty producten een aangepaste setting verdienen. Naast roze muren en meubels is de “pièce de résistance” toch wel de prachtige bloemenmuur die vast heel populair zal worden op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door felicia (@feliciaverschueren) op

Mooy Antwerp, Lombardenvest 19, 2000 Antwerpen, Instagram: mooy.antwerp

Meer nieuwtjes? Lees dan ook: Crush of the day: de Polaroid OneStep+, Netflix brengt Roald Dahl’s verhalen opnieuw tot leven en Trending: binnenkort rijden we allemaal met de EZ rider

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Beauty, Food, Hotspots, Lifestyle.