Weekendtip: LN Knits stockverkoop op 2 en 3 februari
© Pers

Weekendtip: LN Knits stockverkoop op 2 en 3 februari

Door Laura Dabekaussen
Leestijd: 1 min

Rep je naar Antwerpen, want het is weer tijd voor de jaarlijkse stockverkoop van knitwearlabel LN Knits. Op zaterdag 2 en zondag 3 februari kan je in de flagshipstore in de Leopoldstraat terecht voor de zachtste sjaals, alpacawollen pullen en lange gebreide knits aan kleine prijzen. Allen daarheen dus.

Winterse stuks aan 50%

Nu onze handen en voeten zelfs beginnen te rillen is het misschien eens tijd om je kast te evalueren. Kom je nog een stuk of 10 cardigans, pulls en sjaals tekort? Dan is de vrolijke stockverkoop van LN Knits iets voor jou. Op 2 en 3 februari kan je hier je kast vullen met hun knappe breiwerk. En met de volledige FW18 collectie in de korting, bespaar je nog eens ook. Scoor 50% op zowel mannen, vrouwen en kinder knits en accessoires. Alle truien en cardigans zijn trouwens 100% Fairtrade en handgemaakt, wat ervoor zorgt dat ze super zacht en kwaliteitsvol zijn. Perfect om als een Sassie Stevie door de winter te gaan.

LN Knits

Pers

Tip: Ben je een fervent breier? Ook dan ben je welkom bij LN Knits. Tijdens de stockverkoop zijn er namelijk ook een heleboel Alpacawolbolletjes te koop.

/

Conscience first

LN Knits is een label met het hart op de goede plek. Alle kledingstukken worden vervaardigd in Peru, met het grootste respect voor de lokale bevolking. De truien zijn handgemaakt van de zachtste babyalpacawol en hun makers worden eerlijk betaald. Zoals het hoort.

LN Knits

Pers

/

LN Knits stockverkoop praktisch

Waar moet ik zijn?

LN Knits Flagshipstore: Leopoldstraat 22, 2000 Antwerpen

Wanneer moet ik er zijn?

Zaterdag 2 februari: 10u-18u

Zondag 3 februai: 12u-18u

Wat heb ik nodig?

Betalen kan met cash, Bankcontact, VISA en Mastercard.

Lees meer Marie Claire: Collab: H&M x EYTYS onze favoriete stuks, Petit Bateau steekt streepjestrui in een nieuw jasje, Om te scoren: 30 designerstuks tegen een zacht prijsje, Delvaux opent eerste Amerikaanse Flagshipstore, Exclusief: interview met opkomend modetalent Freek Iven.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, LN Knits, Stockverkoop.