Brusselse hotels lanceren actie ‘Knuffelcontact’: met korting overnachten in vijfsterrenhotel
© Unsplash

Brusselse hotels lanceren actie ‘Knuffelcontact’: met korting overnachten in vijfsterrenhotel

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Tussen 12 en 21 februari lanceren de Brusselse hotels een actie genaamd 'Knuffelcontact'. Het concept? Overnachten in een poepchique hotel in eigen land voor een klein vriendenprijsje. Om zo de hotelsector te steunen en jezelf en knuffelcontact te trakteren.

/

Mis je het ook zo erg om op citytrip te gaan? Goed nieuws, vanaf 12 februari organiseert de Brussels Hotel Association de actie ‘Knuffelcontact’. Het doel van de actie is om Belgen de hoofdstad te doen herontdekken, iedereen de kans op een luxe getaway te bieden en de hospitalisatie sector een hart onder de riem te steken door nieuwe gasten te mogen ontvangen.

De actie bestaat uit twee categorieën. In de categorie ‘contact’ betaal je 69 euro voor een kamer met tweepersoonsbedden. Voor een kamer in de categorie ‘knuffel’ betaal je 96 euro voor eentje met twee aparte bedden. Een stuk goedkoper dan normaal dus.

Een verse maaltijd aan de kamer

Yves Fonck van de Brussels Hotel Association vertelt aan VRT: “In normale tijden kost zo’n kamer drie keer zoveel. Winst maken de hoteliers er dus niet op. Maar het dekt wel de vaste kosten. Bovendien doet het de teams deugd om weer klanten te ontvangen. En Brusselaars en Belgen kunnen de stad herontdekken. Zeker nu ze nog een tijdje niet op reis mogen naar het buitenland.”

Uiteraard zit een avondje uit eten gaan er niet in. Dat is jammer, maar om de pijn te verzachten, werken de hotels samen met restaurants uit de buurt. Op die manier kan je nog steeds op hotel genieten van een heerlijk verse maaltijd. Of je nu kiest voor afhaal of roomservice. De ideale manier om je knuffelcontact te verrassen.

Deelnemende hotels vind je op www.knuffelcontact.brussels.

Lees meer Marie Claire op: De mooiste cabins voor een vakantie in eigen land, 5 x positief nieuws om januari met een glimlach af te sluiten en Meer kwaaltjes dit najaar door vakantieloze zomer.

Tags: Brussel, Citytrip, Vakantie in eigen land.