6 nieuwe series, films en documentaires op Netflix in april
© Netflix

6 nieuwe series, films en documentaires op Netflix in april

Door Malvine Sevrin  & Hannah Gellens
Leestijd: 2 min

Weet je niet wat je op Netflix moet kijken? Elke maand selecteert Marie Claire de beste nieuwe series, films en documentaires op Netflix die je absoluut moet kijken. Veel binge-plezier!

/

Elite – serie – 8 april

De studenten van Las Encinas zijn terug voor een vijfde seizoen. En dat belooft er alvast een te worden om U tegen te zeggen! Zeker als je weet dat er drie nieuwe personages op het toneel verschijnen…

Samenvatting: In de Spaanse eliteschool Las Encinas gaat een schooljaar nooit voorbij zonder de nodige drama. Want een nieuw jaar betekent nieuw slachtoffers, nieuwe verdachten en een nieuwe golf aan geheimen voor de studenten om in te verdrinken.

/

Tomorrow – serie – 9 april

Tomorrow is een Zuid-Koreaanse serie gebaseerd op de gelijknamige webtoon. Een webtoon is een soort digitale strip.

Samenvatting: Een jongeman, die door een stom ongeluk half mens half geest is geworden, krijgt het aanbod van een agency uit de onderwereld om voor hen speciale missies uit te voeren.

/

Anatomy of a Scandal – serie -15 april

Anatomy of a Scandal is gebaseerd op de bestseller van Sarah Vaughan. Het werd gemaakt door dezelfde regisseur als de succesvolle series Big Little Lies en The Undoing.

Samenvatting: Sophie, gespeeld door actrice Sienna Miller, leidt een bevoorrecht leven. Maar dat eindigt plots wanneer enkele schandalige geheimen aan het licht komen. Zo wordt haar echtgenoot James, die een succesvolle politicus is, beschuldigd van een schokkende misdaad.

/

Heartstopper – serie – 22 april

Heartstopper volgt een LGBTQ tienerromance en is gebaseerd op een stripboek van Alice Oseman.

Samenvatting: De klasgenoten Charlie en Nick delen een gemeenschappelijke passie voor rugby en daardoor kunnen ze het goed met elkaar vinden. Maar wat begint met een gewone vriendschap wordt al snel iets meer. Want Charlie wordt tot over zijn oren verliefd op Nick. Hij vreest er alleen voor dat hij geen kans maakt.

/

Along for the Ride – film – 22 april

Along for the Ride is een romantische komedie met Andie MacDowell in de hoofdrol. Het script werd geschreven door de schrijver van de twee films To All the Boys…

Samenvatting: De zomer voor de universiteit van start gaat, ontmoet Auden de mysterieuze Eli. Hij heeft het net zoals haar moeilijk om de slaap te vatten. Terwijl alle inwoners van Colby dus slapen, zwerven de twee vrienden samen op straat. Auden ontdekt geleidelijk aan hoe gelukkig en zorgeloos het leven van een tiener kan zijn. Ze had er nooit aan gedacht dat ze dit zelf ook ooit zou willen.

/

The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes – documentaire – 27 april

In deze documentaire onderzoekt Netflix de tragische dood van de alom bekende Hollywood diva te doorgronden.

Samenvatting: De mysterieuze dood van Marilyn Monroe wordt voor een zoveelste keer onder de loep genomen. Maar wat deze documentaire speciaal maakt, is dat er nooit eerder vertoonde opnames en archiefbeelden aan bod komen.

Lees ook: Netflix: de nieuwe films en series om te kijken in maart

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Documentaires, Films, Netflix, Series.