De beste seksstandjes om uit te proberen op vakantie
© Shutterstock, MCB

De beste seksstandjes om uit te proberen op vakantie

Door Sara Jore-Pivet
Leestijd: 2 min

Zee, seks en zon. Om je zomer zo heet mogelijk te maken, sommen we een aantal nieuwe seksstandjes op om uit te proberen op vakantie. Zo kan je op verlof gaan zonder je slaapkamer te verlaten.

/

Het is zomer! De perfecte gelegenheid om wat nieuwe en spannende ervaringen uit te proberen.

Daarom selecteerden we een aantal seksstandjes met zoete zomernamen om de vakantie te vieren zonder onder het dekbed vandaan te komen – of in dit geval liever het laken.

Seksstandje 1: de schelp of oester positie

We beginnen het artikel met een standje dat momenteel viraal gaat op sociale media: de oesterpositie, ook wel bekend als de schelpenpositie.

Deze sensuele positie is vergelijkbaar met de klassieke missionarispositie, maar dan intenser.

Zo werkt het

Eén partner ligt op zijn rug en tilt zijn benen op zodat de enkels zo dicht mogelijk bij de oren zijn. Ja, dit vereist flexibiliteit. Van bovenaf gezien ziet de positie eruit als een mooie schelp of een open oester.

Als je niet zo lenig bent, kan je je knieën buigen.

De tweede partner komt dan bovenop om de eerste te penetreren. Intense sensaties gegarandeerd.

/

Seksstandje 2: de golfbreker

Bedrijf je de liefde liever op zee? Het is gewoon een kwestie van tempo… En daar is de golfbreker-positie het beste voorbeeld van.

Zo werkt het

De partner met een penis, voorbinddildo of penetrerende sextoy, gaat op het bed zitten en strekt zijn of haar benen, maar houdt zijn of haar bovenlichaam rechtop. De tweede partner klimt bovenop hem of haar, schrijlings over hem of haar heen, en plaatst zichzelf met haar rug naar haar partner toe. Ze beweegt heen en weer op het ritme van de hand van haar geliefde op haar billen, die het tempo bepaalt.

/

Seksstandje 3: de zeemeeuw

Met het seksstandje genaamd zeemeeuw kan je je partner observeren terwijl je geniet zonder al te veel inspanning. Ideaal voor bij warm weer.

Zo werkt het

Een van de partners – bij voorkeur degene zonder penis in een heteropaar – ligt comfortabel op haar rug op een matras, waarbij ze haar billen half uit het bed laat. Ze kan haar voeten neerleggen om uitglijden te voorkomen. De ander knielt tussen haar dijen en kan zich overgeven aan het voorspel voordat de penetratie begint.

/

Seksstandje 4: de boot

Bij deze positie staat het vrouwelijk orgasme centraal. De zogenaamde boot vertienvoudigt letterlijk de sensaties en zorgt ervoor dat je snel tot een orgasme komt.

Zo werkt het

De penetrerende partner moet op zijn of haar rug liggen, terwijl de andere comfortabel bovenop hem of haar zit, benen uit elkaar. Hij of zij kan ervoor kiezen om voor of achter op zijn of haar handen te leunen voor extra stabiliteit. Het is dan aan jou om hem of haar zachtjes (!) te sturen met zachte bewegingen.

/

Seksstandje 5: Niagara Falls

Te warm om in bed te vrijen? Ga dan met je partner in een koud bad liggen en geef je over aan de Niagara Falls.

Zo werkt het

Laat de partner met penis of voorbinddildo met gestrekte benen in het bad zitten. De andere gaat met zijn of haar knieën bovenop partner één zitten met de rug naar hem of haar toegekeerd. Je kan de douchekop gebruiken om koud water langs jullie lichamen te laten lopen of voor een extra stimulatie bij jou.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Marie Claire Frankrijk.

Vond je dit interessant? Lees dan ook: Deze seksstandjes bezorgen je meer genot tussen de lakens, 7 nieuwe seksstandjes om vanavond uit te proberen & Deze seksstandjes zijn het populairst onder Belgen.

Redactie Marie Claire De artikels van >