Wij willen trouwen in de nieuwe bruidscollectie van & Other Stories. Jij vast ook:
© & Other Stories

Wij willen trouwen in de nieuwe bruidscollectie van & Other Stories. Jij vast ook:

Door Eloïse Pirard  & Romy Geerts
Leestijd: 1 min

Borduursel, bloemen, tule en kleuren, we zeggen volmondig "JA" tegen de nieuwe bruidscollectie van & Other Stories. Nu enkel nog een partner vinden.

/

Zomer met speciale gelegenheden

Het hoogseizoen van de bruiloften is bij deze ingeluid: & Other stories brengt een exclusieve, betaalbare en resoluut trendy huwelijkscollectie uit. Het Zweedse ontwerpteam beperkte zich echter niet alleen tot bruidjes, maar koos voor een collectie die draagbaar is op talrijke gelegenheden (van het type waarvoor je je wel even wil uitdossen). Denk maar aan die langverwachte diploma-uitreiking van zoon/dochter of dat chique tuinfeest van de buren.

/

Voor elke bruid wat wils

Van kant over borduurwerk tot gedrapeerde tule, het label trok alles uit de kast om een breed publiek aan bruiden aan te spreken. Favoriet van de redactie? Het satijnen roze bermuda-pak.

Geen bruid maar gast? Ook genodigden kunnen zich laten gaan in de pasteltinten en de jurken met bloemenprints.

Oh en meer nog, de prijzen (van €89 tot €179) zijn al even zacht als de jurken.

/

Onze favorieten

Haast je, want de collectie is beschikbaar vanaf 12 april in de winkel en op de site: www.stories.com (en het kan snel uitverkocht zijn)

Vond je dit een leuk artikel? Lees dan ook deze: Crush of the Day: Anna Maria Blanco, exotische badmode van Belgische bodem& Other Stories lanceert eerste bruidscollectie en Tien bijzondere locaties om te trouwen in België.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: & Other Stories, Bruid, Bruidscollectie, Mode, Trouwen, Trouwjurken.