& Other Stories lanceert eerste bruidscollectie
© & Other Stories

& Other Stories lanceert eerste bruidscollectie

Leestijd: 1 min

De lente staat voor de deur en dat betekent dat de uitnodigingen voor trouwfeesten ook langzaamaan zullen binnenlopen. & Other Stories speelt daar slim op in door dit seizoen voor de eerste keer een bruidscollectie te lanceren.

& Other Stories komt deze lente voor het eerst met een bruidscollectie. Het modemerk heeft al sinds haar oprichting in 2010 de ambitie vrouwen de mogelijkheid te geven zichzelf te kunnen zijn bij elke gelegenheid. Een bruidscollectie kon aan het aanbod dus niet ontbreken.

De items uit de collectie zijn feestelijk, maar tegelijkertijd uiterst draagbaar: “Met deze collectie plaatsen we kledij voor speciale momenten, en dan vooral huwelijksfeesten, in de kijker. De jurken en jumpsuits zijn echter bijzonder veelzijdig waardoor ze makkelijk je favoriete stukken kunnen worden voor het nieuwe seizoen”, vertelt Malin Sone, Head of Design van & Other Stories.

De collectie bestaat uit zeven vrouwelijke jurken en twee elegante jumpsuits uit stoffen als zijde, katoenzijde en kant. De kleuren weerspiegelen het seizoen met klassiek wit en blauw en zomers oranje, roze en bloemenprints.

Bekijk in onderstaande galerij de prachtige en zonovergoten campagnebeelden die op een ranch in Topanga Canyon, Los Angeles geschoten werden.

Een bruiloft, lente-, afstudeer-, tuinfeest, of eender welk feest op de planning staan de komende maanden? Jij weet alvast waar je op jurkenzoektocht kan gaan!

De collectie is vanaf eind april 2018 beschikbaar in een selectie winkels van & Other Stories en online via www.stories.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: And other stories, Bruiloft, Feestjurk, Trouwfeest, Trouwjurk.