Weekendtip: wedding festival “Oh Darling” in Overijse
© Roses et Violettes

Weekendtip: wedding festival “Oh Darling” in Overijse

Door Louise Hendrickx
Leestijd: 1 min

Alternatieve brides-to-be opgelet: wedding festival Oh Darling strijkt voor de tweede keer neer in Overijse. Met deze editie beloven de organisatoren een nog groter evenement, met tonnen inspiratie voor jullie mooiste dag.

Verliefd, verloofd, en binnenkort getrouwd? Markeer dan 19 en 20 januari 2019 in je agenda, want dan kan je al je dromen realiteit zien worden op het Oh Darling festival

/

Ja, ja, duizendmaal ja!

ohdarling_mc

Roses et Violettes

Oh Darling is niet zomaar de zoveelste trouwbeurs. Voor de organisatoren is het echt belangrijk dat de eigenheid van jullie als koppel terug te vinden is in elk detail van je trouwdag. Daarom geen dertien-in-een-dozijn standjes zij aan zij in een grote kille evenementenhal, maar een heus tweedaags festival op de sprookjesachtige site van het Kasteel van Terblock in Overijse. Verwacht je dit weekend aan een oogverblindend défilé, nieuwe bands, originele foodtrucks en zelfs workshops om je trouwdag helemaal perfect te maken. 

/

Belgisch talent

foto’s: B. Wings fotography

Een DJ, traiteur, fotograaf,… Bij het organiseren van je perfecte dag komt er heel wat meer kijken dan het say yes to the dress-momentje dat men ons wel eens wilt doen geloven. Op Oh Darling vind je alles wat je nodig hebt om je trouwdag helemaal te doen slagen. Bovendien hebben de standhouders niet enkel een gouden, maar ook een Belgisch randje. Ons land barst bijna uit haar voegen van al het talent dat we te bieden hebben, en dat zetten ze hier graag nog eens extra in de verf.

Lees ook: 10 nieuwe Belgische merken die je moet kennen

/

Praktisch

Waar? Kasteel van Terblock, Sint-Jansbergdreef 2, 3090 Overijse

Wanneer? zaterdag 19 en zondag 20 januari 2019

Kaarten? €8 – €29, te reserveren op Oh Darling

Na het bekijken van de aftermovie van vorig jaar ben je vast helemaal overtuigd.

 

Nog meer trouwinspiratie vind je hier: Een herfsthuwelijk? De mooiste trouwjurken voor elk type bruidStap voor stap naar het perfecte huwelijk: jouw to-dolijst in 12 maanden & Trending: trouwen op latere leeftijd

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Festival, Oh darling, Overijse, Trouwen, Trouwfeest, Trouwjurk.