Weekendtip: uitwaaien in Oostende met Eva Mouton
©

Weekendtip: uitwaaien in Oostende met Eva Mouton

Leestijd: 1 min

De kust kan ook in de winter een heerlijke plek zijn om een vrije dag door te brengen. Een stevige wandeling op het strand of gokarten op de dijk en dan helemaal verkleumd, maar lekker uitgewaaid opwarmen in een gezellige bistro met een warme chocolademelk. Zalig! Om dat in de verf te zetten lanceert Oostende een winterwandeling langs de lievelingsplekken van illustratrice Eva Mouton.

Oostende-liefhebster Eva Mouton houdt ervan dat Oostende geen typische toeristenstad is: “Er is nog een hoek af. Een hoek die mij inspireert en nieuwe ideeën geeft.” Eva liet zich voor haar winterwandeling inspireren door haar favoriete hotspots die ze voor de gelegenheid versierde met grote krijttekeningen. Kom tot rust tijdens een wandeling langs Eva’s krijttekeningen of laat je zelf inspireren!

         

Eva’s winterwandeling maakt deel uit van de Winterse City Guide van de Stad Oostende waarin verschillende Oostende-fans, zoals Joy Anna Thielemans, Katja Retsin en Pieter Declercq, hun tips voor een winterdag aan zee delen. De stadsgids is beschikbaar vanaf 1 december en is gratis te downloaden op de website van Visit Oostende.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Eva Mouton, Krijttekeningen, Oostende, Weekendtip, Winterse City Guide, Winterwandeling.