Weekendtip: de summer coLab store van RectoVerso & KAAI in Knokke
© Pers

Weekendtip: de summer coLab store van RectoVerso & KAAI in Knokke

Leestijd: 1 min

Zin om een dagje aan de kust te combineren met een unieke shoppingervaring? Dat kan deze zomervakantie in Knokke! Het vernieuwende sportmerk RectoVerso heeft er op dit moment een summer coLab store in samenwerking met handtassenlabel KAAI.

Twee gelijkgestemde Belgische merken die de handen in elkaar slaan? Dat moet gewoon een succesformule zijn. Om die reden werkt RectoVerso de komende maanden samen met Kaai voor een tijdelijke shopping experience in Knokke.

/
Tweede pop-up winkel

Enkele maanden geleden introduceerden wij jullie al aan het unieke sportmerk RectoVerso. Het Belgische label lanceerde hun officiële website in maart en opende nadien een eerste pop-upwinkel in Antwerpen. Helaas sluit die winkel na drie maanden zijn deuren, maar er is al reeds een opvolger voorzien.

Het sportmerk opende op 6 juli een summer coLab, een samentrekking van collaboration en laboratorium, store aan het strand van Knokke. En dat doen ze niet alleen. RectoVerso sloeg de handen in elkaar met handtassenmerk KAAI, dat vorig jaar werd geïntroduceerd als stijlvol alternatief voor de praktische handtas. Kruisbestuivingen zijn sowieso een goede manier om nieuwe merken voor te stellen aan het publiek, zeker wanneer de twee labels ook dezelfde doelgroep hebben.

/
De Summer CoLab Store

De twee Belgische labels willen met hun Summer CoLab Store hun klanten een unieke winkelervaring aanbieden. In de collaboratieve ruimte kan je verschillende vooruitstrevende Belgische merken ontdekken. Naast de sportkleding van RectoVerso en de handtassen van Kaai vind je er bijvoorbeeld ook premium gin van Shoreline en chocolade van Olivier van Neuten. Belgisch shopplezier verzekerd dus!

De Summer CoLab Store is open van 6 juli tot 31 augustus 2019. Kustlaan 18, Knokke. Meer informatie vind je op de website.

Meer lezen? Drie gloednieuwe Belgische modelabels die doen dromenJuwelen van Belgische bodem: interview met juwelenontwerpster Lore Van KeerCadeautip: KAAI, dé must have voor al wie nooit iets terugvindt in haar handtas.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Belgisch label, Ik koop Belgisch, Knokke, Pop-up, Rectoverso.