WEDSTRIJD: De Taarten (en buches!) van Françoise: ’t is feest!
©

WEDSTRIJD: De Taarten (en buches!) van Françoise: ’t is feest!

Leestijd: 2 min

Françoise is al jarenlang synoniem voor zoete en hartige taarten waar groot en klein maar al te graag van smullen. En nu de tijd van de kerststronken eraan komt, haalt het huis zijn allerbeste ambachtelijke vakmanschap uit de kast. Er zijn zelfs tien buches te winnen!

Alles begon in 1994 in een kleine Brusselse keuken. Nu, bijna dertig jaar later, is er maar weinig veranderd. Behalve dan het aantal artisanale ateliers waar die heerlijke lekkernijen worden gemaakt! Kwaliteit, zorg, vakmanschap en smaak zijn vaste ingrediënten, terwijl de keuze van de smaken en combinaties steeds gedurfder wordt.

De kerststronk van je dromen

Dit jaar bevat de kerstcollectie vier verschillende buches: van de meest vertrouwde tot de fruitigste. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: acht stukken (€ 41), vier stukken (€ 24) en twee stukken (€ 16).
Laat je verwarmen door de Praliné Koffie kerstbuche: een laagje knapperig gepofte rijst met daarop een koek besmeerd met een praliné van geroosterde hazelnoten en crème au beurre van koffie, gerold in de vorm van een kerststronk. Zin in verrassing en elegantie? Onder een sierlijk laagje frambozenspiegelglazuur verbergt de Framboos Nougat kerstbuche frambozenmousse met een lichte kern van amandelblancemange en gekonfijte citroen op een zachte vanillebiscuit en een nougat crunch van amandelen en witte chocolade.
Droom je van een verre reis? De glutenvrije Mango Passievrucht kerstbuche brengt alle exotiek die je maar kunt wensen. Passievruchtmousse, een lichte mangomousse en abrikozenkonfijt rusten op een amandel dacquoise. Het geheel is bedekt met prachtig mango spiegelglazuur
En voor de echte lekkerbekken is er de Chocolade Vanille kerstbuche. De basis bestaat uit een génoise van cacao en een crunch van praliné voor een extra knapperig karakter. Daar bovenop vind je een creatie van pure chocolademousse met een romige kern van vanillebourbon. Het geheel is bedekt met chocoladespiegelglazuur.
Kun je er maar geen genoeg van krijgen? Probeer dan ook de Nieuwjaars- en Driekoningentaarten.

Bestellen en leveren is kinderspel

Bestellen is makkelijk: surf naar tartes.be en laat je verleiden. En om onze feestmaaltijden nog vlotter te laten verlopen, leveren Les Tartes de Françoise op 24 en 25 december 2021 uitzonderlijk overal in België.

Win een kerststronk

Les Tartes de Françoise en Marie Claire België geven 10 X 1 grote buche naar keuze weg. De kerststronk wordt geleverd op 24 december 2021.

Wil je deelnemen? Beantwoord dan de volgende vraag:

 

 

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Tartes de Françoise.

tartes.be

Lees ook : 

De Christmas Wishlist van de Marie Claire-redactie bij Maasmechelen Village

November: het nieuwe Belgische merk voor zachte en ethische truien en accessoires

Barbara Sarafian is het nieuwe gezicht van Julia June

 

Commercieel team De artikels van >