Barbara Sarafian is het nieuwe gezicht van Julia June
© Eva Donckers

Barbara Sarafian is het nieuwe gezicht van Julia June

Leestijd: 1 min

Actrice Barbara Sarafian schittert in de nieuwste wintercollectie van het Belgische modemerk Julia June. Ze koos haar favoriete stuks uit en toont hoe ze die draagt in haar chaotische alledaagse leven. En ze verklapt meteen ook hoe een typische dag er voor haar uitziet. 

/

De Gentse Actrice Barbara Sarafian was al te zien in zowat alle grote Vlaamse series en films zoals Aanrijding in Moscou, Clan en Rundskop, zetelt in de jury van De Slimste Mens ter Wereld, runt een T-shirt- en sweaterlijn met haar zoon en bracht onlangs het boek Mamy Blue uit. Kortom, ze heeft het druk-druk-druk en dat vraagt om outfits waarin ze zich helemaal vrij voelt. Die vond ze naar eigen zeggen meteen bij het Belgische label Julia June, dat haar als gezicht vroeg voor de nieuwe wintercollectie.

Barbara Sarafian voor Julia June

Barbara staat bekend om haar nuchtere blik op het leven, met dat tikkeltje ‘anders’, wat ze ook terug vond in de details van haar Julia June outfits. Daarbij is ze ervan overtuigd dat ‘makkelijk en zelfverzekerd’ de nieuwe rijkdom zijn. Barbara neemt ons met de beelden een dag mee in haar geliefde Gent.

Lees ook: Recensie ‘House of Gucci’: een film vol liefde, haat, mode en glorie.

De dag begint met zich klaarmaken, waarna ze gaat ze repeteren voor de vele producties waarin ze binnenkort te zien is. Tenslotte kuiert ze nog even door door de stad om uiteindelijk thuis te komen en haar hond Mike nog eens uit te laten. Ze koos daarvoor onder andere een joggingpak uit van Julia June en een oversized hemdjurk met een debardeur in een contrasterende kleur.  Kijk maar mee:

Barbara Sarafian

Eva Donckers

Eva Donckers

Eva Donckers

Barbara Sarafian

Eva Donckers

Barbara Sarafian

Eva Donckers

Lees ook: Laarzen met glitters zijn de onverwachte hit van het seizoen.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.