Verras je valentijn met deze ultieme luxe-ervaring in Antwerpen
© Pers

Verras je valentijn met deze ultieme luxe-ervaring in Antwerpen

Leestijd: 1 min

Nog op zoek naar een romantisch plekje om valentijn te vieren? Wellicht is het pakket dat Hotel Franq en schoonheidssalon Cocon in Antwerpen aanbieden, iets voor jou. 

/

Qua romantiek kan de Antwerpse binnenstad gemakkelijk de concurrentie aangaan met steden als Parijs en Venetië: overnachten in een luxehotel of gezellige B&B, overdag een museum of een spa bezoeken en de dag afsluiten met een romantisch diner, uiteraard met een glas champagne.

Hotel Franq bijvoorbeeld, een iconisch boetiekhotel gevestigd in een gerestaureerd monumentaal bankgebouw, biedt gasten een unieke combinatie van modern comfort en authentieke charme. De leuze van het hotel luidt ‘awakens all your senses’, wat ondere andere vertaald wordt in het prikkelen van de geurzin (huisparfum), tastzin (kwalitatieve materialen), smaakzin (restaurant met Michelinster) en het zicht (indrukwekkende lobby).

valentijn

Hotel Franq

Lees ook: Onze redactie test de beste wellnessbehandelingen.

Speciaal voor valentijn bundelt het hotel de krachten met schoonheidssalon Cocon. Met de gedeelde overtuiging dat rust de ultieme vorm van luxe is, willen beide partijen hun gasten een onvergetelijke ervaring bieden tijdens de gure wintermaanden.

Luxe-ervaring met valentijn

Kortom, naast een verblijf in hotel Franq en culinaire verwennerij in het gelijknamige restaurant, kunnen gasten nu ook genieten van de behandelingen bij Cocon. Het salon ligt op ongeveer 10 minuten wandelen van het hotel vandaan.

“Om onze leuze awakens all your senses tot het maximum te bereiken, voegen we aan onze hotel- en culinaire ervaring een extra element toe”, zegt Marijke Van Heertum, GM bij Hotel Franq. “Onze samenwerking met Cocon stelt ons in staat om onze gasten een complete luxe-ervaring te bieden, waarin ze kunnen ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven.”

Cocon

Lees ook: De 10 beste erotische scènes uit de filmgeschiedenis.

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor valentijn, van een Vday arrangement (te boeken van 14 tot 18 feb, prijs vanaf € 339), een Escaping Retreat (vanaf € 469 voor 2 personen) tot een Relax & Renew Retreat (vanaf € 859 voor 2 personen). Ook voor boekingen voor één persoon zijn er overigens verschillende mogelijkheden. Meer info vind je op de website van Hotel Franq en die van Cocon.

Redactie Marie Claire De artikels van >