Uitgetest: de Yoga Tab 13 van Lenovo
© Lenovo

Uitgetest: de Yoga Tab 13 van Lenovo

Leestijd: 2 min

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) tablet maar zie je vanwege het enorme aanbod door de bomen het bos niet meer? Stop gerust met zoeken want wij testten voor jou de enige tablet die ertoe doet.

Groter en gebruiksvriendelijker dan je smartphone, multi-inzetbaar en mobieler dan je laptop. Een tablet kan een handige toevoeging zijn aan je resem tech apparaten, vooral indien je vaak on the go bent. En wanneer je bijvoorbeeld als journalist Europa afreist voor de modeweken. Verslag van een dag in Parijs met de Yoga Tab 13 van Lenovo.

C’est parti

Een geslaagde modeweek vergt eerst en vooral een goede planning. Voor vertrek weet je min of meer welke shows je zal kunnen bijwonen, maar sommige uitnodigingen ontvang je pas ter plaatse. Het is dus belangrijk om op alles voorbereid te zijn en vooral ook slim te pakken. Dat betekent blikvangende outfits die nét comfortabel genoeg zijn om van het ene defilé naar het andere te rennen. Het lukt ons nog net onze propvolle koffer te sluiten en we haasten ons naar het station.

De Yoga Tab 13 kreeg een plaatsje in onze handbagage en blijkt een betrouwbare reiskompaan tijdens de treinrit. Dankzij de handige standaard staat hij stabiel op het uitklapbare tafeltje en kunnen we nog snel wat e-mails doornemen en beantwoorden op de Thalys. Een taxi brengt ons van het Gare du Nord naar ons hotel in het hartje van de stad. Aan de balie ligt een stapel uitnodigingen voor de verschillende defilés op ons te wachten.

Yoga Tab 13 Lenovo

Lenovo

Paris, oui oui

Next up? Even opfrissen in onze kamer en aan de hand van Google Maps de planning van de dag opstellen. We trekken een van onze weldoordachte outfits aan, werken onze make-up bij en zijn klaar om de lichtstad te veroveren. We nemen voor het eerste defilé de taxi naar Saint-Germain-des-Prés. De Yoga Tab 13 past net in onze handtas en zit tijdens de show mee op de eerste rij. Met de precision pen is het immers moeiteloos notities nemen en aantekeningen maken. Na afloop lunchen we op het terras van een typisch Franse bistro waar het heerlijk mensen kijken is. We werken onze salade niçoise in sneltempo naar binnen en keren terug naar het hotel om nog wat werk gedaan te krijgen. Het mag dan wel modeweek zijn in Parijs, maar in België staat het leven niet stil.

Eenmaal aangekomen in het hotel, loggen we in op de Yoga Tab 13 voor een online redactievergadering. De ruisonderdrukking op de tablet zorgt ervoor dat de meeting naadloos verloopt. Wanneer de vergadering afgelopen is, brengen we op de website verslag uit van de eerste show. We verbinden de tablet aan onze laptop met behulp van de ‘Micro HDMI naar USB’-kabel en stellen vliegensvlug ons artikel op dankzij het gemakkelijk werken met twee schermen en de snelle wifi van de Yoga Tab 13. We publiceren het artikel op de website en maken ons klaar voor het diner.

Yoga Tab 13 Lenovo

Lenovo

Bonne nuit

‘s Avonds strompelen we afgemat de hotelkamer weer in. Onze hakken gaan uit en de Yoga Tab 13 gaat aan. Tijd voor ontspanning, lees: het streamen van onze favoriete Netflix-serie. We laten het bad vollopen, hangen de tablet op en gunnen onszelf wat welverdiende me-time. Volledig voldaan na een vermoeiende maar vruchtbare dag sluiten we onze ogen en dromen we van de defilés die nog moeten komen.

Tech ID van de Lenovo Yoga Tab 13:

  • Scherm: 13 inch
  • Beeld: 2k moving image met Dolby vision
  • Geluid: bioscoopkwaliteit met 4 ingebouwde JBL stereospeakers
  • Batterij: 12u non-stop full HD streaming
  • Geheugen: 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen
  • Prijs: 749 euro.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Lenovo.
www.lenovo.com

Lees ook:
Tutorial: glad haar zonder frizz
Shopping: onze favoriete lingerie voor het najaar
Dit zijn de 5 mooiste draadloze speakers met het beste geluid

Commercieel team De artikels van >