Tutorial: glad haar zonder frizz
© Annabel Pesant

Tutorial: glad haar zonder frizz

Leestijd: 2 min

Pluizig haar: veel vrouwen hebben er geregeld last van. Bovendien vallen zo’n bad hair days steevast op de meest ongelegen momenten. Herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws: dankzij de laatste ontwikkeling van Dyson hoef je niet langer urenlang te worstelen met een haardroger in de ene hand en een borstel in de andere om je haar glad te krijgen.

Flyaway

Dyson ontwikkelde een nieuw handig opzetstuk voor de Supersonic haardroger dat pluizig haar verbergt zonder daarbij extreme hitte te gebruiken. Hoe vraag je? De ingenieurs van Dyson inspireerden zich op de ‘borstel en haardroger’-techniek van kappers om het ‘flyaway’-opzetstuk te creëren waarmee de Dyson Supersonic haardroger zich tot een 2-in-1 stylingtool ontpopt. De vorm van het opzetstuk bootst de ronde borstel na en het Coanda-effect zorgt ervoor dat losse haartjes uit het zicht verdwijnen door gebruik te maken van een luchtstroom. Het haar wordt als ware naar het toestel toe gezogen waardoor je thuis gemakkelijk zelf aan de slag kan. Het resultaat? Je creëert in een handomdraai een gladgeföhnd kapsel, nét zoals in het salon.

Dyson Supersonic haardroger met Flyaway-opzetsuk

Dyson Supersonic haardroger met Flyaway-opzetsuk

Celebrity haarstylist Jen Atkin is alvast fan: “Ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat frustratie over pluizig haar echt een ding is! Niets voelt zo goed als die haardroger-afwerking in de salon. Het nieuwste opzetstuk van Dyson stelt vrouwen die op zoek zijn naar glad haar in staat om zelf een supergladde afwerking te krijgen, niet alleen in het salon.”

Ook influencer Annabel Pesant is verknocht aan het nieuwe opzetstuk en laat je zien hoe je je haar glad maakt met de Dyson Supersonic haardroger en het ‘flyaway’-opzetstuk. Kijk mee:

Glad haar in 3 stappen

1. Start met nat haar.
2. Droog je haar compleet droog met de Dyson Supersonic haardroger.
3. Gebruik wanneer je haar volledig droog is het Dyson ‘flyaway’-opzetstuk. Voor fijn en sluik haar gebruik je het opzetstuk met de ‘cold-shot’ en voor krullend haar gebruik je minimale hitte (laagste stand) om het beste resultaat te maken. Klaar!

Dyson Supersonic haardroger

De Dyson Sypersonic haardroger is geschikt voor verschillende haartypes en maakt gebruik van een snelle maar gecontroleerde luchtstroom waardoor hij je haar krachtig en snel droogt – tot wel zes keer sneller dan andere haardrogers. Bovendien is de Dyson Supersonic stiller dan andere toestellen, beschermt hij je haardos tegen extreme hittebeschadiging én helpt hij glans te behouden. Je koopt de Supersonic haardroger inclusief ‘flyaway’-opzetstuk voor 399 euro via dyson.be. Het nieuwe ‘flyaway’-opzetstuk is volledig compatibel met bestaande modellen van de Dyson Supersonic haardroger en is online ook los verkrijgbaar voor 30 euro. 

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Dyson.
www.dyson.be

Lees ook: 

Maak je haar klaar voor de lente met deze tips

Editor’s Pick: de zonnebrillen van Persol x JW Anderson

Na 15 jaar verdwijnt de skinny jeans van het toneel

Commercieel team De artikels van >

Tags: Dyson, Dyson Supersonic, Haar.