Shopping: onze favoriete lingerie voor het najaar
© Hunkemöller

Shopping: onze favoriete lingerie voor het najaar

Leestijd: 1 min

Lingeriemerk Hunkemöller lanceert samen met de Duitse mannequin Rebecca Mir een verleidelijke lingeriecollectie die onze harten sneller doet slaan. Wij selecteerden onze favoriete flirterige stuks. De empowerende doch verleidelijke collectie bestaat uit verschillende statement stukken die overdag comfortabel en ‘s nachts onweerstaanbaar zijn. Tinten als rhodondendron, nachtschaduwblauw, kaviaar en koraal geven de collectie een extra sensuele touch. 


Onze selectie

 

 

De ‘Oceana’ longline bh behelst de meest populaire Hunkemöller-cupvorm en is bovendien uiterst geschikt voor grotere maten. 

De kaviaarkleurige ‘Heira’ body met ‘sweetheart’-halslijn kan je niet alleen onder je outfit dragen maar ook als volwaardig onderdeel van je look stylen. 

De ‘Brooklyn’ body in rhodondendron is een onthullend stuk met doorschijnende elementen voor wanneer je wat minder aan de verbeelding wil overlaten.

 

Vrouwelijkheid

rebecca mir

@Hunkemöller

Bij het creëren van de collectie stelde Rebecca samen met het Hunkemöller design team het thema ‘vrouwelijkheid’ voorop. Het resultaat? Een lingerielijn die elke vrouw in staat stelt haar mooiste zelf te zijn, en daar horen inclusieve maten bij. De verschillende stuks zijn dan ook verkrijgbaar van 70A tot 90G en van xs tot xl. Ook voor Rebecca, zelf kersverse mama, was dit belanhrijk: “De shoot in Ibiza was geweldig, natuurlijk was ik een beetje nerveus omdat ik net bevallen was, maar ik ben zo blij met het eindresultaat, ik kon niet trotser zijn. 

Je shopt de splinternieuwe collectie vanaf nu in de Hunkemöller-boetieks of op hunkemoller.be


Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Hunkemöller. 

hunkemoller.be

 

Lees ook :

Dit moet je weten vóór je een arbeidsovereenkomst ondertekent

Iris Apfel in 10 legendarische oneliners

Kan je egoïstischer worden door mindfulness?

Commercieel team De artikels van >

Tags: Hunkemöller, Lingerie, Lingeriemerk.