Kijken: de trailer van het laatste seizoen van Game of Thrones
© Telenet

Kijken: de trailer van het laatste seizoen van Game of Thrones

Door Léonie Van de Vliet
Leestijd: 1 min

Game of Thrones fans, het is bijna zover: het allerlaatste seizoen van de epische serie nadert. Lang genoeg heeft HBO ons in spanning gelaten, maar nu licht het netwerk toch een tipje van de sluier. Eindelijk krijgen we een voorproefje van seizoen 8 met een meeslepende trailer, en dat smaakt naar meer!

Moest je er nog niet mee bezig zijn, bingewatch dan nog snel alle seizoenen van Game of Thrones. Zo ben je tegen 14 april terug volledig op de hoogte van alle intriges en shocking gebeurtenissen. Het is namelijk dan dat het langverwachte achtste en daarmee laatste seizoen van de hallucinante serie terug op ons beeldscherm zal verschijnen.

/

Epische veldslagen en verrassende plottwists

*Opgelet, spoilers!*

Game of Thrones liet ons allen verdwaasd achter, nadat we eind seizoen 7 zagen hoe de Night King een onheilspellende tocht inzette naar de deels verwoeste Wall. 80 donkere weken zonder Game of Thrones zetten zich in, maar het einde is nabij. 14 april mogen we ons verwachten aan een mind blowing achtste seizoen. Helaas zullen we slechts kunnen genieten van zes afleveringen, maar volgens HBO zal elke aflevering aanvoelen als een Hollywoodblockbuster.

De trailer toont ons alvast een aantal bloedstollende beelden en laat ons vooral nog meer raden naar mogelijke scenario’s. Zou het kunnen dat Bran’s alter ego schuilt in de Night King? Hoe moet het verder met tortelduifjes Jon en Danaerys, nu blijkt dat de twee eigenlijk hetzelfde bloed delen? Zullen rivaliserende partijen moeten samenwerken om Westeros te redden van de dreigende White Walkers? Maar vooral, wie eindigt er op de troon?

/

Tipje van de sluier

In de nacht van 14 op 15 april gaat seizoen 8 in première bij Telenet, en zal er wekelijks een gloednieuwe aflevering uitkomen, gelijk met de release in de VS. De afleveringen gaan telkens om 03u00 ’s nachts in première en zijn vanaf dan ook op te vragen via de tv-theek van Play en Play More.

Licht alvast een tipje van de sluiter en bekijk hier de trailer. Let the countdown begin!

Meer lezen? Deze leuke films en series komen in maart op Netflix5 vragen aan Kristian ‘Hodor’ NairnOok Vlaamse series populair bij bingewatchers

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Game of Thrones, Seizoen 8, Series, Trailer.