The Narcist: het nieuwe female empowerment platform met een gezonde dosis narcisme
© Pers

The Narcist: het nieuwe female empowerment platform met een gezonde dosis narcisme

Door Enya Torrez
Leestijd: 2 min

We doen het allemaal wel eens, urenlang ventileren tegen je beste vriendin via WhatsApp, FaceTime of face-to-face. Soms moeten al die gedachten er gewoon eens uit. Maar jullie kunnen toch niet de enige zijn met zulke gedachten? Natuurlijk niet. Het nieuwe female empowerment platform, The Narcist, laat je dit ontdekken. Leer er alles over.

/

Een gezond lesje narcisme

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sarah Dimani (@saraahdii) op

Een veilige online omgeving voor en door vrouwen, dat is exact waar The Narcist voor staat. Online content creator, Sarah Dimani, hoopt met het nieuwe platform de vrouwelijke stem massaal te verspreiden via het internet. Hoe? Door conversaties aan te moedigen die gaan van stijl, cultuur, identiteit tot zelfs politiek.

The Narcist komt, zoals je waarschijnlijk al doorhad, van het allom gevreesde woord narcisme. Het woord heeft voor velen onder ons een negatieve connotatie, want waarom zou je narcistisch willen zijn? Het antwoord is simpel. Een gezonde dosis narcisme zorgt voor de nodige self-love, zelfvertrouwen en acceptatie die iedereen nodig heeft. Het platform helpt je dit graag te bereiken aan de hand van een verantwoord lesje narcisme.

/

Wat kan je verwachten?

Allemaal goed en wel zo’n platform, maar wat kan jij eruit halen? Een belangrijke vraag voor iedereen met een gezonde dosis narcisme vinden wij (knipoog). The Narcist staat open voor iedere vrouw. Heb je zotte ideeën, een interessant artikel of spraakmakende kunst? Deel het met The Narcist en Sarah zorgt ervoor dat jouw bijdrage de online stempel krijgt die het verdient.

Het platform draait om meer dan videos en podcasts alleen, maar verwacht je toch ook daaraan. Wanneer de gezondheidscrisis (ook wel gekend als: the c-word that shall not be named) ooit onderdrukt wordt, zullen er bijeenkomsten georganiseerd worden. Zo wordt The Narcist ook een netwerkruimte voor sterke, ondernemende vrouwen met een missie.

Bekijk de volledige voorstelling van The Narcist hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Narcist platform (@the.narcist) op

/

Wie is Sarah Dimani?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sarah Dimani (@saraahdii) op

Sarah Dimani is een onafhankelijke ondernemer en all-round creatief persoon. Als dochter van een Marokkaanse immigrant mistte ze het gevoel ergens bij te horen. Ze zag zichzelf niet vertegenwoordigd in de mainstream media en vond geen veilige ruimte waar zij als vrouw (van kleur) zichzelf kon uitdrukken. In de Belgische media is Sarah vooral gekend als pionier van modest fashion. Dit is een kledingstijl waarbij de vrouw zelf kiest hoeveel huid ze toont. Het is niet sexy, maar het is wel vrouwelijk. Het is een stijl die religie en cultuur overstijgt.

Op acht jaar tijd heeft Sarah zichzelf en haar stem op de kaart weten zetten dankzij haar blog. Toch werd het tijd voor iets anders, iets onafhankelijker en nog meer zij. En dus was The Narcist geboren. Ben je geïntrigeerd? Neem dan zeker een kijkje op de Instagrampagina @the.narcist.

Lees meer Marie Claire op: Pitch the podcast: ‘wat zij wil’ is haar dromen najagen, Demain, het online kunstplatform voor de kunst van morgen en Net-a-Porter en Gemfields lanceren capsulecollecties om Afrikaanse olifanten te redden.