Tel af in schoonheid met 15 oogverblindende beauty adventskalenders
©

Tel af in schoonheid met 15 oogverblindende beauty adventskalenders

Leestijd: 3 min

De laatste jaren geven we bijna de voorkeur aan de periode vóór Kerstmis boven Kerstmis zelf. Waarom? Dankzij de adventskalenders, die steeds mooier, gekker, en luxueuzer worden. Hier is onze selectie van favoriete Advent beauty kalenders.

Lees ook: Lijstjes mania: 8 modelabels die doorbraken in 2019. 

In deze kalenders ontdek je elke dag een schoonheidsproduct in miniatuurversie of soms zelfs in originele grootte. Waarom wachten tot 24 december, als je jezelf (of iemand anders) elke dag al een kleinigheid kan schenken? Hier zijn de 15 kalenders, allemaal even aantrekkelijk, gerangschikt van duurste tot meest betaalbare.

/

Adventskalender, Acqua di Parma

De prachtige kalender van Advent Acqua di Parma bevat niet 24, maar 25 (grote) kleine geschenken.

Adventskalender Acqua di Parma, €370, hier beschikbaar.

/

Adventskalender Fragrances, Jo Malone

De Jo Malone-kalender zal je huis balsemen met zijn geurende verrassingen, colognes, badminiaturen en geurkaarsen!

Adventskalender parfums, Jo Malone, €350, hier beschikbaar.

/

Luxe beauty kalender, “The 12 days of Glowing Renewal”, La Mer

De prijs voor meest luxueuze adventskalender van 2019 is deze van La Mer.

Van een vrolijke gloed tot verzachtende vochtinbrengers, ontdek een volledig seizoen van glans in een ultra-weelderige countdown-collectie. Elk van de 12 dagen brengt een andere mini-behandeling met zich mee – allemaal doordrenkt met het celvernieuwende Miracle Broth en de stralende gloed van La Mer.

De La Mer Adventskalender, €350, is hier beschikbaar

Lees ook: Getipt: 6 heerlijke kerstparfums die net gereleased zijn. 

/

Skincare adventskalender, Origins

Origins adventskalender bevat een selectie van hun beste producten in reisformaat. Er zitten zowel producten om je gezicht te reinigen, te hydrateren, te zuiveren, maar ook om de uitstraling van de huid te stimuleren, verbeteren en nieuw leven in te blazen.

Skincare adventskalender, Origins, €99, hier verkrijgbaar

/

De deluxe 3D-boom, Rituals

Met The Ritual of Advent kalender, ontdek je achter elk raam een luxueus Rituals product. De perfecte manier om de laatste 24 dagen tot kerst af te tellen en samen met je geliefden elke dag een speciaal moment te creëren.

Adventskalender Deluxe, Rituals, €89,90, hier verkrijgbaar.

/

De Hello Kitty nagellakkalender, OPI

De dagen aftellen tot kerst wordt gemakkelijk met deze adventskalender. Achter elk deurtje zit voor iedere dag een nieuw nagellakje.

Het enige minpunt? Kiezen uit al die kleuren voor jouw Kerstmanicure!

Nagellak Adventskalender, OPI, 88,90 €, hier verkrijgbaar.

/

Skincare adventskalender, Kiehl’s

Kiehl’s 2019 Holiday Spirit werd bedacht door kunstenares Janine Rewell. Het resultaat is deze prachtige, kleurrijke en feestelijke Limited Edition adventskalender, met de 23 favoriete producten van Kiehl’s klanten en een tegoedbon van 10 € bij uw volgende aankoop.

Adventskalender, Kiehl’s, €79, hier beschikbaar.

/

Adventskalender met ampoules, Babor

Hectische kerstvoorbereidingen en het koude weer bezorgen u en uw huid stress? Gun uzelf een korte time-out en maximale werkstofpower want de intensieve kuur van 24 dagen verwent u niet alleen maar geeft u tegelijkertijd een direct, onvergelijkelijk huidgevoel en laat uw huid stralen. Want magie gebeurt niet alleen met Kerstmis.

Adventskalender met ampoules, Babor, €74,90, hier verkrijgbaar.

/

Adventskalender special skincare, Biotherm

Gevuld met 24 verrassingen om jouw huid te hydrateren, zal de Biotherm Adventskalender jou in december vergezellen om te wachten tot Kerstmis.

Biotherm adventskalender, €74,50, hier verkrijgbaar.

/

Magnetische adventskalender, Nuxe

Geniet van de magie van kerst met deze schitterende adventskalender. Er zitten 24 Nuxe verrassingen in om iedere dag te ontdekken en in schoonheid af te tellen naar kerst.

adventskalender_nuxe-1

Magnetische adventskalender, Nuxe, €70, hier beschikbaar.

/

Exclusieve adventskalender, Rituals

Elke adventskalender bevat 24 luxe cadeautjes die een moment voor jezelf creëren en helpen te ontspannen. Vier speciale mini-adventskaarsen zitten verborgen achter de vier luikjes voor elke zondag in december – gebaseerd op de traditie van de advent. Met The Ritual of Advent Kalender is elke dag tot Kerstmis een verrassing.

Exclusieve adventskalender, Rituals, €59,90, hier verkrijgbaar.

/

De dromenkalender, L’Occitane

De échte kerstman wacht niet op Kerstmis om geschenken uit te delen? Deze beauty Adventskalender is het ideale geschenk om iemand mee te verwennen… of om zelf dichtbij te houden en elke dag te genieten van een geschenkje in afwachting van Kerstmis! Open alle vakjes!

Dromenkalender, L’Occitane, €49, hier beschikbaar.

/

De recycleerbare beauty adventskalender, Yves Rocher

Laat je 24 dagen lang verrassen door topproducten uit alle productcategorieën zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, bad & douche, parfum en make-up.

De doosjes zijn moduleerbaar, herbruikbaar en 100% recyclebaar. Tover je Adventskalender om tot een heuse lightbox of maak van de doosjes naamkaartjes, geurdoosjes of gebruik ze als versiering aan je kerstboom. Laat je verbeelding spreken.

De Adventskalender is vanaf nu beschikbaar in alle Yves Rocher winkels en online.

/

Make-up adventskalender, Close

Deze adventskalender, verkrijgbaar bij Di, zit vol met beauty musthaves aan kleine prijzen.

Adventskalender met make-up, Close, € 34,90, hier beschikbaar.

/

Adventskalender make-up, april

Klein in prijs, groot in aanbod De adventskalender van april 2019 bevat onder andere kleine oogschaduwpaletten, lippenstift, mascara, vernissen, valse wimpers … kortom alles om te schitteren tijdens de vakantie.

Adventskalender, April, €29,90, hier beschikbaar.

Lees ook: De 7 hoofdzonden die je moet vermijden voor gezond haar. 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Advent, Adventskalenders, Beauty, Kerst.