Tech crush: de Motorola Edge 30 pro
©

Tech crush: de Motorola Edge 30 pro

Leestijd: 2 min

Zo’n twee jaar nadat Motorola de iconische it-gsm ‘RAZR’ weer op de markt bracht, komt het nu met een nieuw model dat zonder twijfel de cultstatus van het merk zal bevestigen.

De Edge 30 pro ziet er immers niet alleen goed uit, hij maakt je leven ook nog eens een pak gemakkelijker. Bovendien is hij de ideale partner in crime om zowel content mee te creëren als te consumeren. Foto’s en video’s maken, delen én bekijken was nog nooit zo gemakkelijk. Wij zetten de sterkste troeven van de nieuwe it-phone op een rij.

1. Super snel internet

Het toestel verbindt niet alleen super snel met 5G maar ook met Wifi-netwerken. Wat resulteert in een tot wel 4x snellere prestatie van apps. Weg frustraties over laadtijd dus!

2. Langdurige batterij

Dankzij het low-power design van de Edge 30 pro gaat de batterij lekker lang mee. Bovendien laadt de smartphone in slechts 15 minuten op voor meer dan 50% – en dat ook draadloos. Tenslotte kan je de Edge met andere toestellen verbinden om de batterijcapaciteit te delen.

3. Ongeëvenaarde videoresolutie

De camera is misschien wel ons favoriete onderdeel van de Edge 30 pro. Zo zorgen de focus- en stabilisatie-hardware in de hoofdcamera er samen met de demping van het achtergrondgeluid én verbeterd nachtzicht voor dat je onovertroffen video’s maakt. De levensechte 8K-resolutie garandeert een kwaliteit van meer dan 26 miljoen pixels: de hoogste videoresolutie die een smartphone ooit gekend heeft. Kortom: met de Edge 30 pro breng je je TikTok-filmpjes of Reels naar een hoger niveau zonder dat je daarvoor moeite hoeft te doen.

4. (Selfie-)camera

De snelste processor chip ooit zorgt voor ongekende mogelijkheden om content te creëren, delen en consumeren. Twee 50MP camera’s maken ultrawijdhoek foto’s en extreme close-ups. Ongewenste trillingen worden geëlimineerd voor scherpere foto’s en dankzij de focus schiet je snellere en preciezere beelden bij elk licht. Daarnaast bieden de kunstmatige intelligentie (AI)-functionaliteiten inclusief ‘glimlachtimer’ en ‘slimme compositie’ een ultra-moderne fotografie-ervaring. De smartphone beschikt daarbij over een 60MP selfie-camera om selfies van ultrahoge resolutie te maken. Tenslotte voegt de steunkleurmodus de nodige wow-factor toe. No filter needed!

5. Full HD-kijkervaring

Full HD-resolutie brengt films tot leven en zorgt voor een top kijkervaring, zonder dat de batterij daaronder lijdt. Je favoriete films of series bekijk je dus rechtstreeks op je smartphone, zonder dat je aan kwaliteit of kijkervaring moet inboeten. Daar zorgen het grote OLED-scherm en de stereo-speakers voor.

6. Stereo speakers

Twee stereo speakers zorgen voor een rijk, ruimtelijk en natuurlijk geluid – of je nu via je koptelefoon of speaker luistert. De Edge 30 pro verzekert muziek van hoge resolutie, heldere videogesprekken en perfect gesynchroniseerd entertainment via Bluetooth oortjes of koptelefoon.

7. Ready For PC

Ready For PC kan nu ook gebruikt worden op Windows 10 en Windows 11 waardoor multitasken nog gemakkelijker wordt en je content ook op een groter scherm kan delen. Van toegang tot twee besturingssystemen op één scherm, tot het overzetten van bestanden tussen aangesloten apparaten: de edge kan het allemaal en is daarmee de perfecte partner in crime voor zowel je persoonlijke als professionele doelen.

PC motorola

Motorola

De nieuwe Motorola Edge 30 pro is beschikbaar in twee verschillende kleuren: Cosmos Blue en Stardust White*, tegen de adviesprijs van €799,99. 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Motorola.
Motorola.com

Lees ook:

6 tips voor een optimaal ingerichte keuken

Clio Goldbrenner, een Belgisch merk vol stijl

Een seksuologe verklapt het advies dat ze zelf toepast tussen de lakens

Commercieel team De artikels van >