Clio Goldbrenner, een Belgisch merk vol stijl
©

Clio Goldbrenner, een Belgisch merk vol stijl

Leestijd: 1 min

Clio Goldbrenner verbaast ons weer eens. Jaar na jaar imponeert het merk ons met zijn even multifunctionele als praktische lederen tassen van hoge kwaliteit. Ontdek de chique en feestelijke capsule die Clio voor de feestdagen voor jou in petto heeft!

Sinds 2011 verovert het Belgische merk Clio Goldbrenner de harten van vele vrouwen. Om het jaar in stijl af te sluiten, heeft Clio de release van twee nieuwe modellen aangekondigd in een capsule die zowel sprankelend als vol pit is! De nieuwe ETNA en NYX zij echte must-haves. 

ETNA is de perfecte bondgenoot voor een elegante avond. Met een strakke jurk en de clutch in je hand lijk je wel een James Bond Girl. NYX is dan weer een handtas dat perfect is voor het dagelijkse leven, zonder onopgemerkt te blijven natuurlijk.

Inspiratie nodig voor je kerstcadeaus?

Denk eens aan de iconische CLIO MINI. Dit accessoire is verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren en is een absolute aanrader! Het tasje is niet alleen chic en makkelijk te dragen, maar ook uiterst praktisch en multifunctioneel. Binnenin is er een geïntegreerde kaarthouder en het handvat is gemakkelijk afneembaar zodat je de tas ook als clutch kan gebruiken. 

Met de EURYTOS portemonnee kan je ook niet fout gaan. Dit accessoire is een essentieel onderdeel in je handtas. Zowel modern als elegant dankzij zijn ultra-design vorm, maakt hij je al enthousiast bij het idee hem uit je handtas tevoorschijn te halen.

Clio Goldbrenner zal nooit ophouden ons te verbazen met haar unieke en tijdloze stukken. De collecties lederen tassen en accessoires worden allemaal ontworpen in het atelier in Brussel. DE nieuwe collectie is verkrijgbaar in verschillende feestelijke kleuren en zet alvast de toon voor een sprankelend eindejaar.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Clio Goldbrenner

cliogoldbrenner.com

Lees ook : 

November: het nieuwe Belgische merk voor zachte en ethische truien en accessoires

De Christmas Wishlist van de Marie Claire-redactie bij Maasmechelen Village

Filippa K verkent de grenzen van upcycling met Stinarand

 

Commercieel team De artikels van >