Stromae ontwerpt nu ook een auto voor Mini
© Mosaert

Stromae ontwerpt nu ook een auto voor Mini

Leestijd: 1 min

Stromae brengt met zijn kledingmerk Mosaert een speciale editie van de wagen Mini Electric uit. De kleine auto inspireerde ook een capsulecollectie van het label, Capsule nr. 7.

/

Mosaert is een anagram voor Stromae, dat is niet toevallig want het is het kledingsmerk dat Stromae samen met zijn vrouw Coralie Barbier en Luc Van Haver oprichtte. Nu bundelden ze krachten met het Britse automerk MINI in een wel heel unieke samenwerking. Samen ontwikkelde ze een speciale editie van de Mini Electric, de ‘Mosaert Edition’.

De samenwerking bracht een groene Mini voort met een geruite dak. Van de Mosaert Edition zullen slechte 400 auto’s gemaakt geworden. Deze zullen exclusief verkocht worden in België, Frankrijk, Luxemburg, Monaco en Liechtenstein.

Mosaert

/

Mosaert creëerde ook een bijbehorende capsulecollectie, Capsule nr. 7. Deze kledingcollectie is een mix van de typische kenmerken van het merk en elementen die in de Mini terug te zien zijn.  Zo vind je bijvoorbeeld het hoofdmotief van de auto in de kleren terug, samen met een wolk, het logo van Mosaert.

Mosaert staat bekend voor zijn duurzame collecties, gemaakt van gerecycleerde en organische materialen. Deze zevende capsulecollectie is geen uitzondering op de regel. Opvallend is ook dat de collectie bestaat uit comfortabele, ruime T-shirts, truien en joggingbroeken. Perfect om van thuis uit te werken.

/

Vond je dit interessant? Lees dan ook: Het enige paar schoenen dat je deze lente wil aanschaffenAlles wat je moet weten over de Mini UGG microtrendHoe corona de skinny jeans de genadeslag gaf

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Collab, Mini, Mosaert, Stromae.