Alles wat je moet weten over de Mini UGG microtrend
© @117akane

Alles wat je moet weten over de Mini UGG microtrend

Door Lisa Aelvoet
Leestijd: 1 min

Er zijn twee soorten mensen in de wereld: UGG-dragers en UGG-haters. Tot welke groep je ook behoort, de Mini UGG beleeft momenteel een comeback. Dit is wat we weten. 

/

De Mini UGG is discreter en mogelijk ook flatterender dan zijn oudere broertje. Toch moet hij niet inboeten qua comfort. Modeliefhebbers zwichten dan ook voor de gemakzucht van de (Ultra) Mini en combineren hem naar hartenlust met home- en outerwear. De enkellaarsjes maken thuiswerk aangenamer en winterse coronawandelingen dragelijker. Ze passen niet alleen perfect bij joggingbroeken maar ook bij jeans – die wijde pijpen stop je er gewoon in. Nieuw in 2021: draag je UGG’s zonder schroom onder een rok of jurk, kort of lang, met panty’s of zonder.

/

André Leon Talley

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Leon Talley (@andreltalley)

De laatste campagnefilm van UGG toont André Leon Talley in al zijn glorie terwijl hij de Mini met veters draagt. Dat de modejournalist het nieuwe gezicht is van het Australische merk, verbaast niemand. In een interview met W magazine vertelt ALT over zijn lange liefdesrelatie met het merk en zijn favoriete paar, dat hij altijd en overal draagt, zélfs front row tijdens fashion week.

/

Shop de mini UGG

Meer lezen: ‘Sex and the City’ krijgt vervolg: de meest memorabele outfits uit de serie, De nieuwste designertassen waar je écht in wil investeren, Het Belgische JEAN ontwerpt juwelen voor binaire en non-binaire mensen.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Fashion trend, Schoenen, Ugg.