Dit is zonder twijfel de mooiste sushibox ooit
© Sushi Shop

Dit is zonder twijfel de mooiste sushibox ooit

Door Marie Geukens
Leestijd: 1 min

Sushi Shop doet het weer! Na Lenny Kravitz en Kate Moss, is het nu de beurt aan tattoo-icoon Scott Campbell om zijn eigen limited edition sushibox te ontwerpen. Het resultaat is vanaf 19 april verkrijgbaar.

Streetart is in, graffiti is in. Alles wat naar de stad ruikt, is in. En dus ook tattoos. Zeker als die tattoo van Scott Campbell komt. Zijn handen zouden de meest getalenteerde van de wereld zijn.

De biochemicus ruilde de universiteit van Texas voor San Francisco en leerde het tatoeëren in Picture Machine, één van de oudste shops in Californië. En net die plek is het raakvlak tussen Scott Campbell en Sushi Shop, de restaurantketen die graag Japans en Californisch geïnspireerde sushi, maki, sashimi en meer van dat lekkers serveert.

sushi

Sushi Shop zit sowieso nooit verlegen om een creatief experiment. Ze lanceerden eerder al samenwerkingen met Kenzo, Lenny Kravitz en Kate Moss. Initiatieven die hen geen windeieren legden, want de Franse groep, ontstaan in 1998,  telt inmiddels maar liefst 117 filialen in 10 landen.

De net gelanceerde Scott Campbell Sushi Shop Box is, uiteraard, een limited edition, gevuld met speciaal voor de gelegenheid gecreëerde sushi. 42 stuks zitten er in totaal in, zowel sushi, maki als rolls.

sushi

Scott Campbell Sushi Shop Box, € 45, vanaf 19 april verkrijgbaar in alle Sushi Shop filialen.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: California, Picture Machine, San Francisco, Scott Campbell, Sushi, Sushi Shop, Tattoo.