Lippen als Kendall Jenner met #LoveLipRemix van Estée Lauder
© Estée Lauder

Lippen als Kendall Jenner met #LoveLipRemix van Estée Lauder

Leestijd: 1 min

Estée Lauder lanceert een nieuwe lijn lipsticks en om dat te vieren, doorkruisen ze de komende dagen met een elegant themabusje het land. De #LoveLipRemix Tour doet verschillende steden aan zodat je de nieuwe Pure Color Love lipsticks in primeur kan ontdekken.

Wat is een vrouw zonder haar lipstick? Dat demonstreren model en it-girl Kendall Jenner en zangeres Elle King in onderstaande vermakelijke video:

De Pure Color Love-lijn telt dertig verschillende kleuren in vier verschillende finishes. De nieuwe formule van de lipsticks leent zich perfect tot mixen en matchen. Of je nu voor een ombré-look gaat of experimenteert met verschillende kleuren op boven- en onderlip; alles kan. Op de site www.lovelipremix.be vind je verschillende tips en tutorials om aan de slag te gaan. Zelf proberen? Dat kan! Het #LoveLipRemix busje doet verschillende steden aan.

Lippen als Kendall Jenner met #LoveLipRemix van Estée Lauder

Brussel: Eugène Flageyplein, 1050 Elsene
Zaterdag 15 april van 12u tot 18u

Knokke Out Zoute: Bronlaan 113, Knokke-Heist
Zaterdag 15 april van 22u tot 2u

Maasmechelen Village: Zetellaan 100, Maasmechelen
Maandag 17 april van 10u tot 18u

Antwerpen Groenplaats
Maandag 24 april van 12u tot 18u

Docks Brussel: Boulevard Lambermont 1, Gebouw 4
Vrijdag 28 april van 12u tot 18u

Heb je de perfecte liplook gecreëerd? Toon hem aan de wereld op Instagram met de hashtags #LoveLipRemix en #Esteelips. Wie weet win jij wel alle dertig lipsticks van de collectie. Dat is wel een selfie waard, toch?

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Estée Lauder, Kendall Jenner, LoveLipRemix, Pure Colour Love.