Schrijf je in voor de Bold Woman Award van Veuve Clicquot, de prijs die vrouwelijke ondernemers in de kijker zet
© Bold Woman Award by Veuve Clicquot

Schrijf je in voor de Bold Woman Award van Veuve Clicquot, de prijs die vrouwelijke ondernemers in de kijker zet

Door Malvine Sevrin  & Hannelore Spileers
Leestijd: 1 min

Na twee succesvolle edities in België is de "Bold Woman Award" terug. Deze prijs, georganiseerd door Veuve Clicquot, zet vrouwelijke ondernemers in de kijker en moedigt hen aan om nog meer te ondernemen. Het champagnehuis doet nu een oproep om je kandidatuur in te dienen voor de derde Belgische editie.

/

Sinds 1972 viert Veuve Clicquot de durf, creativiteit en ondernemersgeest van vrouwen die anderen inspireren met hun opvallende carrières over de hele wereld. Dit jaar presenteert het huis de derde Belgische editie van de ‘Bold Woman Award’.

De ‘Bold Woman Award ‘en de ‘Bold Future Award’ vormen de kern van het programma. Belgische vrouwen met ondernemingszin die erin slagen om tradities nieuw leven inblazen en die een ethische en geëngageerde benadering van zaken hebben, maken kans op een van de prijzen.

Lees ook: 5 eenvoudige technieken om je nek en schouders te ontspannen

Hoe kan je inschrijven?

Inschrijven kan van 8 maart tot 8 mei 2023 via de officiële website van Veuve Clicquot.

/

Een eerbetoon aan Madame Clicquot

Sinds de prijs is opgericht, zijn 350 vrouwen uit 27 verschillende landen door Veuve Clicquot beloond. Het initiatief is voor vrouwen die nog te veel moeilijkheden ondervinden voor hun ondernemersambities, zowel structureel als mentaal. Het programma is een eerbetoon is aan Madame Clicquot en haar ondernemersgeest en wil vrouwen die meewerken aan het bedrijfsleven meer aandacht geven. Nog belangrijker is dat het focust op de problemen die hun succes in de weg staan.

“Bij Veuve Clicquot zien we dat vrouwelijke ondernemers te weinig aandacht krijgen. Dat is ook niet motiverend voor andere vrouwen die het avontuur willen aangaan. Met deze prijs gaan we in de goede richting, maar het kan altijd beter”, aldus Jean-Marc Gallot, CEO van Veuve Clicquot.

Lees ook: Deze 5 Belgische handtasmerken wil je leren kennen

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Award, Onderneemsters, Veuve Clicquot, Wedstrijd.