SanaDigest: wat zijn de voordelen ervan voor het spijsverteringskanaal?
©

SanaDigest: wat zijn de voordelen ervan voor het spijsverteringskanaal?

Leestijd: 1 min

SanaDigest, wat is het?

Het voedingssupplement SanaDigest is ontwikkeld door SanalysLab, een laboratorium opgericht door een team van gerenommeerde wetenschappers, waarvan de producten een reputatie van doeltreffendheid krijgen.  Het helpt in wezen de gezondheid van de spijsvertering te verbeteren, met een gunstige werking op de versterking van het darmslijmvlies. Lekke darm of intestinale hyperpermeabiliteit tast inderdaad vaak de darmen aan door het slijmvlies doorlaatbaarder te maken. Dit is het lekkende darmsyndroom. De darm vervult zijn rol als filter niet meer. In plaats van alleen goede voedinsgsstoffen door te laten, laat het ook giftige micro-moleculen en bacteriën in de bloedbaan komen. Tegelijkertijd is de darmflora, die de microbiota vormt, uit evenwicht, wat leidt tot een vermindering van het aantal goede micro-organismen, biotica genaamd.

Dit syndroom heeft verschillende gevolgen, zoals diarree, allergieën, chronische vermoeidheid, gebrekkig immuunsysteem, en natuurlijk een voedingstekort. Er kunnen andere tekenen op de spijsvertering en de algemene gezondheid en het welzijn worden ervaren, zoals abnormale gewichtstoename, weinig energie, opgeblazen gevoel, hunkeren naar iets, en verminderde concentratie.

Sanalyslab biedt nog twee andere producten aan: SanaLiver en SanaSleep. Het eerste versterkt de gezondheid van de lever, en het tweede verbetert de slaapkwaliteit. De catalogus wordt geleidelijk uitgebreid met nieuwe voedingssupplementen die momenteel worden ontwikkeld.

Hoe werkt SanaDigest tegen lekkende darmen?

Het voedingssupplement SanaDigest is strikt genomen geen geneesmiddel tegen darmhyperpermeabiliteit. Het draagt daarentegen bij tot de reconstructie van het darmslijmvlies. Het bevat verschillende voedingsstoffen, zoals zinkverbindingen, magnesium, maar ook prebiotica en probiotica.

De prebiotica in SanaDigest zijn afkomstig van cichorei, een plant die bekend staat om zijn vele voordelen, vooral voor de spijsvertering, door de pH van de darm in evenwicht te brengen. De probiotica verrijken de darmflora door goede bacteriën te leveren. Naast mineralenextracten en l-glutamine bevat SanaDigest een mengsel van prebiotica en probiotica. Daartoe behoren Lactobacillus acidophilus poeder, Lactobacillus Salivarius, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus rhamnosus en Bifidobacterium bifidum.

Hoe SanaDigest in te nemen?

De dosering van het voedingssupplement SanaDigest is 2 capsules per dag, d.w.z. één dosis per dag (één dosis komt overeen met twee capsules). U kunt kiezen uit één flesje met 60 capsules voor een kuur van 1 maand, 2 flesjes voor een kuur van 2 maanden of 3 flesjes voor een kuur van 90 dagen. Neem uw capsules bij de maaltijd, in twee doses of als een enkele dosis.

Lees ook:

Welke voedingsmiddelen zijn het rijkst aan vitamine D?

De microbiota, en hoe onze buik onze hersenen beïnvloedt

Marie Claire De artikels van >