Meghan Markle & Prince Harry: zo ziet hun toekomstige baby er mogelijk uit
©

Meghan Markle & Prince Harry: zo ziet hun toekomstige baby er mogelijk uit

Leestijd: 1 min

Omdat we bij Marie Claire altijd vooruitziend zijn, denken wij al een stapje vooruit op het huwelijk dat op 19 mei wellicht alle krantenkoppen zal halen. 

Over het huwelijk zelf is slechts weinig bekend. Is grote Ralph & Russo de ontwerper van haar trouwjurk? Zal haar vader haar nu wel of niet tot aan het altaar begeleiden? Zal kleine prins George de show stelen in al zijn snoezigheid? Welke huwelijkstraditie zal het progressieve koppeltje aan hun laars lappen? Zal de tiara van Prinses Diana Meghans hoofd versieren? En dan hebben we het zelfs nog niet over de trouwring, de sluier, de schoenen of het bruidsboeket gehad. Veel speculaties, voor antwoorden is het afwachten tot morgen dus.

Maar wat na het huwelijk?

Huisje, tuintje, kindje is vrij vertaald voor een royal: Paleisje, serre, prins(es). Anders gezegd: wij hopen dat een royal baby niet lang op zich laat wachtenMeghan nadert overigens 37 lentes…  

En dan rest ons enkel nog te dromen over hoe de prinselijke spruit eruit zal zien. Welk genetisch materiaal zal het halen: wordt hij/zij roodharig, getint, een combo? Na een beetje research, kwamen we tot de conclusie dat de morfolgie van beide gezinstypes uitstekend bij elkaar passen. Een mini Markle in combinatie met een petit prins Harry is oogstrelend. Kijk mee: 

 

Meer lezen over royalty? Bekijk ook:
Twinning is winning: Kate Middleton en Meghan Markle kiezen voor dezelfde jurk
Zo kondigden Prince Harry en Meghan Markle hun verloving aan 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Baby, Celebs, Meghan Markle, Royalty.