Pizzaparadijs Otomat opent vestiging in Brugge en viert met chocoladepizza
© Pers

Pizzaparadijs Otomat opent vestiging in Brugge en viert met chocoladepizza

Leestijd: 1 min

Ze staan in Antwerpen, Gent en Leuven al bekend voor hun heavenly pizza, en openen nu een vierde vestiging op het Simon Stevinplein in Brugge. In samenwerking met topchocolatier Dominique Persoone creëerde Otomat een exclusieve pizza...

Triple Chocolate Pizza

Een dessertje met een tikkeltje Duvel. De Triple Chocolate Pizza met deeg op basis van Duvelgist is belegd met een trio van pure chocolade van Persoone’s eigen cacaoplantage in Mexico, melkchocolade uit Venezuela en witte chocolade uit de Dominicaanse Republiek. Met deze drie chocoladesoorten brengt hij variatie in zijn zoete pizza. Gekarameliseerde noten en gebrande marshmellows als topping zorgen voor extra crunch én zachtheid tegelijk.

 

Net zoals elke hartige pizza moet ook een chocolade pizza tot de laatste beet spannend blijven

otomat

Pers

Chocolate Line, We Care Foundation

Als afwerking gebruikte Dominique Persoone zeste van limoen, die eveneens gekweekt wordt op zijn Mexicaanse plantage. Dit ingrediënt is ook een link naar het vrijwilligerswerk dat hij verricht in Mexico. De Chocolate Line, We Care Foundation is een organisatie die zorgt voor opvang van aapjes die als huisdier gedumpt worden. In ruil voor de exclusieve pizza steunt Otomat voortaan deze organisatie. Win-win situatie dus!

 

Ontdek deze pizza in een historisch en met gotische glasramen ingerichte pandje in het hartje van Brugge:

Simon Stevinplein 12, 8000 Brugge

Meer info op de site van Otomat

otomat

Pers

Is Brugge net iets te ver voor jou? Probeer dan eens een Italiaantje in Brussel!

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Brugge, Chocolade, Dominique persoone, Otomat, Pizza.