Onze ultieme zomerplaylist om te dansen
© MCB/Pers

Onze ultieme zomerplaylist om te dansen

Leestijd: 1 min

Geen platte zomerhits, maar goede - veelal Belgische - muziek om op te dansen. Dit is onze ultieme zomerse playlist.

/

1. TOUT PEUT ARRIVER VAN ROMÉO ELVIS

Drie jaar na de release van zijn eerste soloplaat is Roméo Elvis terug met dit persoonlijke en tegelijk opzwepende album (Universal).

2. TURN UP THE SUNSHINE VAN DIANA ROSS FT. TAME IMPALA

Deze nieuwe single met heerlijke disco-invloeden lokt iedereen naar de dansvloer (Universal Music).

/

3. RUN IT UP FT. ALBI X VAN COELY

Diepe bassen, haar catchy stem en Engelse en Lingalese lyrics die elkaar afwisselen: dit nummer van de Belgische zangeres Coely staat al weken op repeat (TopNotch Belgium).

4. DA VAN SHAY

De Belgische koningin van de Franstalige rap is terug met de nieuwe single DA. Op de dag van de release was ze direct het #1 trending topic op Twitter. Zegt genoeg (Virgin Music).

/

5. TOO MUCH FT. LUCKY DAYE VAN MARK RONSON

Geen artiest die de zomer beter weet te vatten in zijn muziek dan Mark Ronson. Met deze track stelt hij alleszins niet teleur (Sony Music).

6. NEON BUDDHA VAN BOLIS PUPUL

Deze nieuwe solosingle van Bolis Pupul is gebaseerd op een sample van zijn oma die ‘Hong Kong’ en ‘Kowloon’ zegt, met zijn kenmerkende beats onder (DEEWEE).

Lees ook: Deze Belgische nachtraven breken nu door.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Muziek.