Sportlabel van Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée opent pop-up in Antwerpen
© Pers

Sportlabel van Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée opent pop-up in Antwerpen

Door Laura Dabekaussen
Leestijd: 1 min

Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée verdienden beiden hun strepen al op de Olympische Spelen. Nu hopen ze ook goud te halen met hun nieuwe lijn sportswear. Met een collectie die niet enkel professioneel sportswear is, maar ook een hedendaagse look en feel heeft, openen ze hun eigen pop-up in Antwerpen. Place to be is de bekende sneakerstore Avenue. Hier kan je van 13 tot 16 december terecht voor al je sporty pleasures.

Deze Anytime-anyplace collectie past perfect in de drukke agenda van een moderne vrouw. Tripjes van de fitness naar de shop inclusief.

/

42/54 de collectie met Olympisch randje

sportswear_mc

Pers

En de gouden medaille gaat naar…

Niet alleen de collectie verdient een blinkend randje,.. Ook haar bedenkers zijn in geen geval vreemden voor het goud. Olympisch Kampioenen Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée behaalden beiden een gouden medaille op de Olympische spelen 2008 in Bejing. Nu combineren ze hun passie voor sport met mode in een eigen collectie. Klinkt als een kers op de taart toch?

/

Belgisch sportswear

sportswear_mc

Pers

42/54 staat voor duurzaam, kwalitatief en is, wat dacht je nu, volledig Belgisch. Van ontwerp tot productie wordt elk stuk in België vervaardigd. “Zo kunnen we kwaliteit en een perfecte pasvorm verzekeren.” De AW18 collectie shop je in de pop-up winkel in de Ijzerwaag 1, Antwerpen, samen met een sneak peak naar de SS19 collectie.

Lees meer Marie Claire: Feelgood fashion: playpauze is de tijdloze yogacollectie van Hilde de Baerdemaeker, Ga in topvorm op skivakantie met deze 4 tips, Heb jij last van FOMO: doe de test, Zo combineer je werk met sporten.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Avenue, Collab, Elodie, Hotspot, Mode, Shopping, Sportcollectie.