De beste series en films op Netflix in november
© Shutterstock

De beste series en films op Netflix in november

Leestijd: 2 min

Een nieuwe maand betekent altijd een heleboel nieuwe titels op de populaire streamingsdienst Netflix. Ook in november mogen we ons opnieuw verheugen op heel wat leuke films en series. Wij delen enkele van onze favorieten.

Guilt

Op Allerheiligen wordt de Britse dramareeks Guilt toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Guilt is een spannend en mysterieus verhaal over een jonge studente die beschuldigd wordt van de moord op haar beste vriendin en kamergenote Molly Ryan. Is Grace echt de schuldige of gewoon het slachtoffer van journalisten? Je ontdekt het vanaf 1 november op de streamingsdienst.

/

Marvel’s The Punisher

Als het aan Marvel ligt, zijn er nooit genoeg series en films over superhelden. Ook deze maand kan je genieten van de avonturen van een nieuwe superheld. Marineveteraan Frank Castle wordt in de nieuwe reeks The Punisher nadat zijn familie werd vermoord. Hij is op uit op wraak en wil maar een ding: het kwaad verslaan.

/

Godless

Op 22 november verschijnt de Western miniserie Godless op Netflix. Godless neemt je zes afleveringen lang mee naar no man’s land. In de serie is Roy Goode op de vlucht voor de criminelen van zijn voormalige bende. Uiteindelijk kan hij zich verschuilen in La Belle, een mijndorp geregeerd door vrouwen. Samen vormen de vrouwen een front tegen de komst van de gevaarlijke bende. Spanning verzekerd in deze nieuwe Netflix orginal.

/

Frontier – seizoen 2

Vanaf 24 november kan je het tweede seizoen van Frontier bekijken. De serie speelt zich af in de 18e eeuw en gaat over de harde strijd tussen pelsjagers en ondernemers over de macht in bonthandel. Jason Momoa, beter bekend als Khal Drogo uit Game of Thrones, is ook in het tweede seizoen de ster van de spannende dramaserie.

/

She’s gotta have it

Deze maand verschijnt er een remake van de legendarische film She’s Gotta Have It van Spike Lee op Netflix. Lee neemt ook dit maal de regie in handen van deze moderne versie van het verhaal. De serie gaat over Nola die haar tijd moet verdelen over haar drukke job, actief sociaal leven en haar drie aanbidders. Spike Lee hoopt het succes van zijn film uit 1986 te overtreffen. Vanaf 23 november kan je het zelf beoordelen, want dan komen de tien afleveringen online op de streamingsdienst.

/

Insurgent

Fans van dystopische films kunnen zich deze maand verheugen op Insurgent, het vervolg op de populaire film Divergent. In Insurgent gaat Tris Prior samen met haar vriend Four de strijd aan met haar innerlijke demonen. Het spannende vervolg kan je vanaf 18 november op Netflix bekijken.

/

The Pursuit of Happiness

Vanaf november kan je ook het mooie verhaal van The Pursuit of Happiness bekijken op de populaire streamingdienst Netflix. De film met Will Smith is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Christopher Gardner, die zowel zijn huis, geld en vrouw verliest nadat hij koppig overtuigd blijft van een mogelijk succesvolle uitvinding. Nadat hij met zijn zoon op straat beland, vindt hij een nieuwe job, maar daarvoor moet hij eerst zes maanden onbetaald stage doen én zijn uitvinding verkopen.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Films, Netflix, Netflix november, Series.