Schitter net als Anouk Matton in een unieke Nicky Vankets trouwjurk
© Philippe Wuyts Photography

Schitter net als Anouk Matton in een unieke Nicky Vankets trouwjurk

Leestijd: 1 min

Hij is terug van eigenlijk nooit weggeweest: Nicky Vankets. De favoriete ontwerper van menig Vlaams celebrity dook een vijftal jaar onder de radar na het faillissement van de textielfirma van zijn ouders, maar anno 2017 is hij helemaal terug, met in zijn kielzog een bruidscollectie waar wij hebberig van worden.

Oh wat was ze mooi, Anouk Matton in haar trouwjurk toen ze haar ja-woord gaf aan Dimitri Vegas op het zonovergoten Ibiza. Toegegeven, in zijn doorzichtige kanten uitvoering is deze jurk niet voor iedereen weggelegd en misschien een tikkeltje te gewaagd voor je toekomstige schoonfamilie, maar ze deed ons toch even wegdromen.

Ontwerper van dienst was niemand minder dan Nicky Vankets, de voormalige chouchou van menig Vlaams celebrity, die even van de radar verdween maar nu weer helemaal terug is met zijn bruidscollectie White Couture 2018 ‘Rise of the Queens’. Maar liefst vijf jaar werkte hij eraan en het resultaat is mooi. Zooooooo mooi.

Heb jij trouwplannen en wil je de 29 jurken van de collectie graag eens van naderbij bekijken? Dat kan! Maar je moet wel snel zijn. Nicky Vankets zal namelijk twee zondagen lang zelf aanwezig zijn in zijn conceptstores in Antwerpen (op 29 oktober) en Hasselt (op 5 november) om samen met jouw je droomjurk waar te maken.

Niet alleen kan je op die dagen alle jurken van de collectie bewonderen tijdens een heuse bruidsmodeshow, in de namiddag zijn er ook individuele pasmomenten voorzien. De inkom is gratis, maar reserveren is verplicht (zeker voor de pasbeurten). Inschrijven kan via www.sayyestoyourdreamdress.com. Haast je, voor het te laat is!

Already 3 weeks ago – time flies 🐚🕊 #happy & #grateful 💗

Een bericht gedeeld door Anouk Matton Thivaios – MATTN (@mattnworld) op

Conceptstore Nicky Vankets Antwerpen, Hopland 44, 2000 Antwerpen. Conceptstore Nicky Vankets Hasselt, Paardenweideweg 1, 3511 Kuringen. Meer info op www.sayyestoyourdreamdress.com.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Bruidsmode, Huwelijk, Nicky Vankets, Trouwen, Trouwjurk.