Maak een einde aan uitstelgedrag met deze internationale beststeller
© Burst

Maak een einde aan uitstelgedrag met deze internationale beststeller

Leestijd: 1 min

Stel: je hebt een enorme to-do lijst op het programma staan, maar toch kijk je liever eerst nog een aflevering op Netflix, waarna je eerst nog even door Instagram scrollt en dan toch nog even naar die ene vriendin belt. Dan maak je je net zoals 95% van de mensen schuldig aan uitstelgedrag! De besteller Een einde aan uitstelgedrag helpt ons dit probleem te overwinnen.

Bijna iedereen is wel eens het ‘slachtoffer‘ van uitstelgedrag. Uit onderzoek blijkt dat 95% van de mensen zich er wel een schuldig aan maakt. Er bestaan reeds heel wat theorieën en adviezen over het herkenbare gedrag, maar hoe kunnen we het daadwerkelijk aanpakken? In de internationale besteller Een einde aan uitstelgedrag, die sinds enkele dagen bij ons verkrijgbaar is, ontdek je alles over het probleem.

Alles uit het leven halen

De auteur van het boek, Petr Ludwig, heeft een eind op de rand van de dood gebalanceerd en besloot daarna om alles uit het leven te halen. Hij dook in meer dan 120 wetenschappelijke onderzoeken en ontwikkelde op basis daarvan enkele praktische tools om uitstelgedrag aan te pakken. Uitstelgedrag is namelijk zo oud als de mensheid. In onze huidige maatschappij worden we overspoeld door keuzes, wat vaak leidt tot beslissingsverlamdheid.

In het boek van Petr Ludwig ontdek je negen praktische tools die je leren omgaan met die beslissingsverlamdheid. De tools nemen slechts enkele minuten per dag in, maar leveren je uren extra tijd op. Je leert aangeboren of aangeleerde neigingen tot improductiviteit te bedwingen, waardoor je ook veel positiever in het leven gaat staan. In het boek ontdek je niet alleen hoe je het problematische gedrag kan vermijden, maar ook waar het vandaan komt.

Een einde aan uitstelgedrag van Petr Ludwig is vanaf 14 augustus verkrijgbaar voor 15 euro.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.