Leef deze winter je beste eilandleven op cruise in de Caraïben
© Seabourn

Leef deze winter je beste eilandleven op cruise in de Caraïben

Leestijd: 1 min

Overwinter je het liefst in de zon? Dan is eilandhoppen in de Caraïben vast wel iets voor jou: elke dag een nieuw land, een nieuw strand en een stralende zon. Dit moet je weten.

Onze vakantieplannen deze winter? Een droomreis in de Caraïben, en wel aan boord van het cruiseschip, de ‘Seabourn Ovation. Het luxueuze schip met vertrek vanuit Miami is ook een stijlvol boetiekhotel met ruime suites, inclusief privébalkon. De kers op de taart? Je wordt elke dag wakker met zicht op zee. De prachtige paradijselijke eilanden krijg je er gratis bij!

Seabourn

Seabourn

Cruisen in de Caraïben

De ‘Seabourn Ovation’ doorkruist het Caribische gebied en brengt je naar exclusieve plaatsen, zoals het adembenemende Jost Van Dyke met zijn hagelwitte stranden, het mondaine St. Barts met zijn vele boetieks of het paradijselijke Îles des Saintes. Met meer dan 7.000 verschillende eilanden vervelen de Caraïben nooit. Hike de ene dag in het Cabrits National Park, shop de volgende dag souvenirs in Philipsburg of ga voor een zeil-of kajaktocht in de baai.

Maar ook aan boord kan je volledig ontspannen. Zonnekloppen aan het zwembad of genieten van een glaasje bubbels in het bubbelbad vooraan op de boeg? De ‘Seabourn Ovation’ heeft alles in huis voor een onvergetelijke reis.

Seabourn

Seabourn

Gastronomische reis

Verder kunnen ook je smaakpapillen zich aan een heuse gastronomische reis verwachten. Ontbijten doe je aan boord van de ‘Seabourn Ovation’ met een heerlijke portie eggs benedict vergezeld van een kopje kraakverse koffie en versgeperst sapje. Na een memorabele dag kun je ’s avonds genieten van een verwenavond in het sterrenrestaurant van Michelin-chef Thomas Keller, van verse sushi gehuld in een jasje Japanse vriendelijkheid of van een romantisch diner onder de zwoele sterrenhemel.

Nog op zoek naar een vakantie-idee voor de winter? Seabourn heeft een mooi aanbod van Caribische cruises met vertrek uit Miami of Barbados. Surf snel naar www.seabourn.com!

Neem voor meer informatie of om te reserveren contact op met onze reserveringsafdeling: 00800 1872 1872 (gratis) of informatie@seabourn.com.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Seabourn.
seabourn.com

Lees ook:
Je droomhotel in Knokke-Heist: reserveren met één muisklik
Porto Carras Grand Resort: onthaasten aan de Griekse kust
Het beste hotel ter wereld bevindt zich in Marrakech

Commercieel team De artikels van >