Lady Gaga en Adam Driver lichten een tipje van de sluier over de ‘House of Gucci’-film
© Twitter@ladygaga

Lady Gaga en Adam Driver lichten een tipje van de sluier over de ‘House of Gucci’-film

Door Florianne Thys
Leestijd: 1 min

24 november is het éindelijk zover: de première van de 'House of Gucci'-film van Ridley Scott. Hoewel we nog even op onze honger moeten blijven zitten, geven Lady Gaga en Adam Driver al een eerste inkijkje achter de schermen.

Wie is de moordenaar van Maurizio Gucci? Zijn vrouw of haar huurmoordenaar? Kan je ook niet wachten tot 24 november? Geen paniek, Lady Gaga verlost ons uit ons lijden. Gisteren deelde ze voor het eerst een shot achter de schermen via haar Instagramkanaal en Twitter. Het belooft een mysterieuze Italiaanse wintergruwel te worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga)

House of Gucci

In de House of Gucci-film wordt het moordmysterie op de Italiaanse Maurizio Gucci, het boegbeeld van het modehuis Gucci, blootgelegd. Lady Gaga en Adam Driver spelen hierin de hoofdrollen als de vrouw van Gucci, Patrizia Reggiani, en Maurizio Gucci himself. Op dit moment zijn de opnames nog in volle gang en het zijn niet enkel wij die niet langer kunnen wachten, ook Lady Gaga staat te popelen om dit met ons te delen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The House of Gucci (@thehouseofgucci)

Een glimp achter de schermen

Op de Instagramfoto van Lady Gaga en enkele andere beelden zien we een winters tafereel in de Italiaanse Alpen. Beiden zijn ze gekleed in een jaren tachtig skipak dat naast matching ook nog eens cool en modieus oogt. Het staat hen bovendien op het lijf geschreven. Lady Gaga en Adam River brengen samen het moordverhaal op Maurizio Gucci dat eindigt als een drama. Gucci werd in 1995 vermoord door een huurmoordenaar op vraag van zijn vrouw en moeder van zijn kinderen. Ze waren in die tijd al vier jaar gescheiden aangezien Gucci Reggiani verliet voor een jongere vrouw. Reggiani werd voor 26 jaar de gevangenis ingestuurd, maar na 18 jaar kwam ze vrij door het tonen van goed gedrag. Op 24 november is het de première van de film, niet aarzelen dus en pak je agenda er maar al bij!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The House of Gucci (@thehouseofgucci)

Lees meer Marie Claire op: Gucci stelt nieuwe collectie voor met een reeks kortfilms van Gus Van Sant; Gucci lacht met zichzelf in heerlijke fashionmemes; Netflix: 7 nieuwe series, films en documentaires om in maart te kijken.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Adam Driver, Gucci, House-of-Gucci film, Lady Gaga, Maurizio Gucci.