Kerst 2020: dit staat op de verlanglijst van de Marie Claire redactie
©

Kerst 2020: dit staat op de verlanglijst van de Marie Claire redactie

Door Redactie Marie Claire
Leestijd: 2 min

10 verschillende personen, 10 unieke karakters, 10 uiteenlopende stijlen, en een overvloed aan inspiratie. Hierbij een brief aan de Kerstman van de redactie van Marie Claire. 

/

Elspeth Jenkins, fashion editor

@elspethjenkins1

Als men Elspeth in één woord zou moeten omschrijven, dan zou het zijn: “extra”. Onze moderedactrice doet niets liever dan lachen, drinken en luxewebshops afstruinen op zoek naar items om haar nu al uitpuilende garderobe mee uit te breiden. Haar verlanglijstje is net zoals zij, vooral erg extra.

/

Charlotte Deprez, chef digital FR

@thetinynomad

Globetrotter in hart en nieren, Charlotte. Ze is 31 jaar oud, heeft overal al voet gezet (behalve op de maan dan … lucht is de limiet he). Naast het reizen zelf, vindt ze het heerlijk om al deze herinneringen te vereeuwigen op foto, haar tweede grote passie. Ziehier de verlanglijst van een luxe backpacker.

/

Sophie Brevers, art director

Curiositeit, comfort en zekerheid, Sophie, onze AD-print. Ze leeft als een kat met haar katten. Een beetje mode, een beetje gedoe en veel ontspanning. Haar verlanglijstje is net zoals zijzelf: cool, maar edgy!

/

Timon Van Mechelen, chef digital NL

@timonvm

Timon is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

/

Elodie Buski, front-end developer

@hellonelo

Elodie is een hybride exemplaar en tegelijkertijd een old school nerd, een gepassioneerde kok die altijd op zoek is naar nieuwe smaken, een grote avonturier en een uitstekende plantenliefhebber. Fijn om te weten is dat ze vorig jaar zelfs een cadeau van haar wishlist kreeg, dus ze hoopt stiekem dat de kerstman ook dit keer nog steeds marieclaire.be zal lezen! Hier is de verlanglijst voor een duizendpoot die nooit op haar plaats blijft.

/

Océane Blin, digital intern FR

@oceane_fashionmag

Océane is een studente journalistiek die gepassioneerd is door mode, beauty, maar ook door reizen en minimalisme. Ze boekt meestal met Kerstmis een leuke reis, maar dat zit er dit jaar helaas niet in. Voor de feestdagen krijgt ze graag luxegeschenken, tijdloze stukken met een vleugje originaliteit die vooral ook een verhaal vertellen.

/

Julie Rouffiange, coördinatrice print

Julie heeft drie passies in het leven: reizen, lezen en … schoenen! Voor Kerstmis koos ze dus geschenken uit die haar in ieder geval in gedachten zullen laten reizen!

/

Joëlle Lehrer, culture writer print

@joellelehrer

Gepassioneerd door cultuur, ontmoetingen en reizen deelt Joëlle haar ontdekkingen en favorieten graag met u in het magazine. In afwachting van het volgende nummer, vind je hieronder haar trendy en een beetje hautaine journalistieke verlanglijstje…

/

Rosalie Bartolotti, digital lay-out

@rosaalieeb

Rosalie is erg gepassioneerd; als ze haar zinnen op iets zet, doet ze er altijd alles aan om het te krijgen of te hebben. Ze is een grote fan van winkelen, al is ze vaak nog te zwak als ze goede kortingen in het vizier krijgt. Beetje bij beetje begint ze echter te evolueren naar meer milieuvriendelijke keuzes. Ze houdt van mooie visuals en fotografie, bovendien heeft ze al sinds haar tienerjaren altijd een camera bij om van alles en nog wat te vereeuwigen. Nu naar die herinneringen terug kijken, maakt haar hyper gelukkig.

/

Enya Torrez, digital content writer

@enyatorrez

Sommigen zullen zeggen dat Enya een oude ziel in een jong lichaam is… Of misschien is ze gewoon een beetje nerd! Ze houdt van intieme avonden, diners, boerenmarkten, lezen,… Begrijp me niet verkeerd, Enya houdt ook van feestjes af en toe, ze ontdekt graag nieuwe landen en ontmoet graag nieuwe mensen. Aan de kant van haar vader stamt ze af van de Indianen van Mexico (niet te verwarren met de Indianen van Amerika)! Op een dag hoopt ze de afkomst van haar familie diepgaand te onderzoeken en alles over de geschiedenis ervan te leren…

Lees ook: Naar deze muziek luisterden jullie in 2020. Hier koop je een kerstboom en steun je tegelijkertijd een goed doel. Ik koop Belgisch, de fijnste beautywebshops van eigen bodem. 

 

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Kerst, Kerst 2020, Kerstcadeaus, Marie Claire België.