Inspiratie: celebs tonen hun creativiteit op sociale media in tijden van corona
© Instagram @caradelevigne @christineandthequeens

Inspiratie: celebs tonen hun creativiteit op sociale media in tijden van corona

Door Lieselot Luykx
Leestijd: 3 min

Positieve vibes nodig in deze moeilijke én lastige tijden? Dan hebben we goed nieuws. Vele beroemdheden en influencers tonen hun creativiteit en willen zo velen een hart onder de riem steken. Van live-concerten tot online meditatie. Kijk even mee en laat je inspireren!

/

Christine and the Queens

Elke dag een date voorzien om van de verveling af te geraken? Héloïse Létissier – de zangeres van Christine and the Queens – denkt aan haar fans. Wat kunnen we verwachten? Elke dag twijfelachtige concepten en mysterieuze gasten op haar Instagram om 18u!

Courage et prenez soin de vous #ensembleàlamaison. ‪Let’s meet everyday around 6pm on my Instagram. – Héloïse

/

Cara Delevingne

Je tijd verstandig benutten? Volgens het topmodel moet je in beweging blijven. Ook thuis kunnen we bewegen én het wordt steeds meer het nieuwe normaal. Kies een quarantaine buddy en laat je heupen loszwieren. Je endorfines zullen snel terug in balans zijn. Dance dance dance! 

<<Lees ook – Xandres atelier doet mee, mondmaskers a volonté>>

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Using our time wisely. @margaretqualley

Een bericht gedeeld door Cara Delevingne (@caradelevingne) op

/

Madonna

Madonna is bezig met het schrijven van een ‘quarantaine dagboek‘ vanuit het perspectief van Madame X. We kennen Madame X als een album van de popzangeres. Het is een fictief personage waarnaar ze zich spiegelt en haar gedachten de vrije loop laat gaan. Wie weet, vloeit hier een boek uit?

Madame X verveelt zich op dit moment terwijl ze zich zorgen maakt over de wereld en mijmert over de toekomst van haar kinderen …

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

……………. Time Stands Still 🕰 #covid_19 #staysafe #becreative #chetbaker

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

/

Angèle

De Brusselse zangeres is volop aan het genieten van de lockdown. Zingen, een boekje lezen of een puzzel maken? Volgens een tal van studies is alles aan te leren, tenminste als je er 1000 uren intensief mee bezig bent (enkel voor zingen: slechts een klein percentage zal het nooit kunnen aankleren). Nuja … Tijd genoeg. Altijd al een zangeres willen worden? Je weet wat je te doen staat.

/

Katy Perry

Wil je de gezonde vibes verder zetten in je look? Katy Perry heeft een tasje in de vorm van een ananas ontworpen. Nood aan een vitamine C boost? Check de website en bemachtig een mooi exemplaar!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vitamin C for your fashion diet #KatyPursey #StayHome #ShoesdayTuesday @katyperrycollections

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

/

Miley Cyrus

Miley Cyrus laat haar creativiteit de vrije loop. Ze startte met een ‘online talkshow‘ waar ze telkens in dialoog gaat met een special guest. Demi Lovato, Dr. Amen (psycholoog), Amy Schumer, Rita Ora en Jeremy Scott waren haar eerste gasten. Bright Minded – ‘live with Miley‘ – bespreekt hoe je positief kan blijven tijdens deze donkere dagen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Day 2 Quarantine. This is the REAL ME. RIGHT NOW. 😷🧼🧹🛀🦠🧽🧻

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bright Minded: Live with Miley @ 11:30 am PT Mon-Fri on instagram! Connecting w/ special guests discussing how to stay LIT with love in dark times! 🌈

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

<<Lees ook – Let’s kick coron’ass: vijf manieren om fit te blijven tijdens de lockdown>>

/

Lizzo

Lizzo zorgde voor een live meditatie sessie op haar Instagram-account.

Een meditatie en mantra om genezing te bevorderen tijdens deze wereldwijde crisis. Doe het op je eigen tempo. Ik houd van jullie!

Het begon met een rustgevend fluitspel, terwijl de zangeres omringd was door wierook en kristallen. Verder leidde Lizzo haar volgers in een rustige meditatie waar ze positieve mantra’s herhaalde,  zoals: ‘angst bestaat niet in mijn lichaam. Angst bestaat niet bij mij thuis. Liefde bestaat in mijn lichaam. Liefde bestaat in mijn huis.’ De ultieme positieve vibes die we nu allemaal goed kunnen gebruiken om de corona-angst en stress te verlichten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A meditation and mantra to promote healing during this global crisis. Use at your own pace. Love you!

Een bericht gedeeld door Lizzo (@lizzobeeating) op

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook – Blijf in uw kot: waarom thuis blijven nog de enige optie is

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Celebs, Corona, Covid-19, Creativiteit, Online.