3X party hotspots in Ibiza
© Shutterstock

3X party hotspots in Ibiza

Door Zita Versmessen
Leestijd: 1 min

Ooit een mekka voor hippies, nu het grootste feesteiland ter wereld. Ibiza is tegenwoordig hét paradijs voor jongeren (en stiekem ook ouderen) die graag dansen tot in de vroege uurtjes. Ook deze zomer staan er talrijke party events op de agenda.

1. Ibiza in de ban van Tomorrowland

Deze zomer strijkt het wereldberoemde muziekfestival Tomorrowland ook neer op de witte stranden van Ibiza. Elke dinsdagavond kan je in de grootste open air club Ushuaia knallende beats verwachten van onder andere Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Lost Frequencies, Marshmello en nog veel anderen.


Liever het festival van op een afstand bijwonen? Dat kan! Tomorrowland stelt Zephyr voor, een heteluchtballon met plaats voor 2 en een indrukwekkend uitzicht over het eiland. Ideaal als date! Nu nog beslissen of je gaat voor een sunrise of sunset vlucht…

/

2. Alleen maar techno

Het derde seizoen van Hyte is begin juli van start gegaan in Ibiza’s technoparel Amnesia. Elke woensdagavond kan je de benen gaan losschudden op ritmische beats van bekende techno dj’s zoals Loco Dice, Chris Liebling en Seb Zito.

/
3. Feesten op het water

De bekendste bootfeestjes zijn toch wel de Ibiza boat parties! Je ontdekt er de mooiste plekjes aan de kust van Ibiza mee, en dat al feestend. Muziek, vrienden, drankjes en heerlijke tapas, what else could one need? Jetski’s en bananenboten zijn ter beschikking voor de passagiers. Dit is dé Ibiza-ervaring bij uitstek!

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Feesten, Ibiza, Muziek, Tomorrowland.