Hardlopen om daarna te aperitieven, dat is wat je mag verwachten op de ‘Apérrun’
© Shutterstock

Hardlopen om daarna te aperitieven, dat is wat je mag verwachten op de ‘Apérrun’

Leestijd: 1 min

Sportlabel Salomon organiseert voor de vierde keer de 'Apérun', een sportieve en feestelijke tour door Frankrijk en België. Het principe is eenvoudig: je loopt 5 tot 8 km samen met je vrienden, begeleid door een professionele coach, en wordt aan het einde van de race allemaal beloond met een aperitief.

Het evenement vindt plaats in Brussel op 3 en 5 september en in Namen op 10 en 12 september.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Rowson Andrewskovich (@rowsonandrewsko) le

Op zoek naar een gepaste loopoutfit? Deze sport looks zijn hot!  

/

Het concept

Dit jaar maakt Salomons Apérun tour 69 stops in 21 steden in Frankrijk en België. De organisatoren kozen voor Brussel en Namen om het evenement te organiseren. Iedereen is er welkom, of je nu amateur of topsporter bent. Tot slot wordt alles in goede banen geleid door een coach aan wie je advies kan vragen.

Lees ook: 7 podcasts om te luisteren tijdens het lopen 

/

Na de inspanning, de ontspanning

Na een uurtje joggen is een drankje meer dan welverdiend. Bij aankomst wacht een barman je op, die alle deelnemers verwelkomt met een glaasje. Tot slot is er ook een quiz over Salomon voorzien, om de competitie erin te houden.

Je gaat uiteraard niet naar huis met lege handen, maar wel met een T-Shirt, goodies en kortingscodes voor op de website. Bovendien krijg je de gelegenheid om de Salomon Sonic RA 2-schoenen te testen.

/

Praktisch

Let op: wie graag deelneemt, registreert zich best vooraf online.

Afspraak om 19u in Brussel op 3 en 5 september in het Callens Café en op 10 en 11 september in Namen in La Cuve à Bière.

Apérun Salomon, info op aperun.salomon.com

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Aperun, Salomon, Sport.