Plantaardige revolutie
Uit onderzoek is gebleken dat de Belgen, over al de generaties heen, met een plantaardige revolutie bezig zijn. Om jullie hierin te steunen en te motiveren introduceert Iglo ‘Green Cuisine’: een gamma plantaardige en variërende diepvries maaltijden op basis van eiwitten of een brede waaier groenten. Dat deze producten op duurzame wijze worden geteeld en aangeleverd is een grote bonus.
Het gamma is ideaal voor iedere ervaren vegetariër, maar ook voor wie slechts af en toe willen minderen. Dankzij de vele variërende smaken biedt het gamma voldoende afwisseling gepaard met het nodige evenwicht in je maaltijden.
Van het bord naar je hart
Het is niet altijd zo vanzelfsprekend om je gezinsleden te overtuigen hun stukje mals vlees links te laten liggen voor extra groenten, eiwitten en vezels. Klinkt niks sexy aan, zou je denken. Niets is minder waar. Dankzij een subtiele mengeling van kruiden en specerijen biedt ‘Green Cuisine’ een ware smaakexplosie aan. Zelfs de grootste vleeseter zal er niet aan kunnen weerstaan. Een hapje proeven en je bent verkocht, geloof ons.
Bekijk hieronder hoe beestig goed… Of ja plantaardig goed (?) het ‘Green Cuisine’ gamma eruit ziet:
‘Green Cuisine’ is vanaf nu verkrijgbaar bij je dichtstbijzijnde Delhaize.
Nog niet uitgelezen? Lees dan ook: Dit waren de lockdown foodtrends volgens Deliveroo, 9 x duurzame badmode voor een ethisch verantwoorde zomer en The Soul Store: Belgische webshop met duurzame lifestyleproducten.