Golden Globes 2023: een aantal van onze favoriete rodeloperlooks
© Pers, Getty Images, MCB

Golden Globes 2023: een aantal van onze favoriete rodeloperlooks

Leestijd: 1 min

Hollywood zette zich afgelopen nacht schrap voor de 80ste editie van de Golden Globes 2023. Onze landgenoot Lukas Dhont greep helaas naast een beeldje, maar er waren gelukkig veel mooie outfits te spotten.

Het regende sterren in het Beverly Hilton hotel in Los Angeles, California op 10 januari. Nadat de Golden Globe Awards een jaar niet werden uitgezonden vanwege een boycot door studio’s en beroemdheden, pakten acteurs en actrices dit jaar opnieuw uit met de mooiste looks op de rode loper.

Gothic zwart

Op het menu stonden heel wat gitzwarte outfits met een gothic kantje (Jamie Lee Curtis, Emma d’Arcy en Ana de Armas) die misschien wel geïnspireerd zijn op de stijl uit de serie Wednesday. Tegen alle verwachtingen in verscheen de hoofdrolspeelster uit die serie echter niet in een donker kanten gewaad, maar een lieflijke Gucci-jurk in het poederroze. Ook actrices Margot Robbie, Julie Garner en Selma Hayek kozen voor variaties op deze romantische kleur.

Lees ook: Kan je een kledingstuk dat gekrompen is in de was nog redden?

De prijs voor meest indrukwekkende mouwen ging naar Selena Gomez in Valentino en naar Rihanna in Schiaparelli, die meteen ook de award voor ultieme laatkomer wegkaapte. De zangeres sloeg de hele ceremonie over, maar in een jurk van dat kaliber neemt niemand haar dat kwalijk.

Golden Globes 2023: de mooiste looks

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Golden globes.