Kom rooftoppen op het M HKA tijdens de Gin Mare Med Rooftops dit weekend
© Gin Mare Med Rooftops

Kom rooftoppen op het M HKA tijdens de Gin Mare Med Rooftops dit weekend

Leestijd: 1 min

Wat de it crowd doet dit weekend? Loungen in Antwerpen! Op het dak van het M HKA meer bepaald, waar voor de allereerste keer een Gin Mare Med Rooftops gedurende twee dagen de dakpannen inpalmt met geurende planten, heerlijke hapjes, leuke beats en uiteraard ook gin(cocktails). En met een beetje geluk ben jij erbij.

De Gin Mare Med Rooftops pop-up is met Antwerpen de eerste op Belgische bodem. Voorheen streek het tweedaagse festijn neer in New York, Londen, Lissabon, Madrid en Barcelona, nu is het dus de beurt aan ’t stàd.

Het dak van het M HKA wordt komend weekend the place to be, voor de gelegenheid omgetoverd tot een heuse Mediterraanse tuin. Verwacht je aan veel rozemarijn, basilicum, tijm en olijfbomen, waartussen chefs staan te koken en cocktail shakers staan te, wel, shaken.

Inschrijven is de boodschap

Binnenkomen doe je alleen maar met een VIP-uitnodiging, maar eens je die hebt, mag je wel drie mensen meenemen. Zowel op zondag- als op maandagnamiddag mogen er maar 250 mensen binnen, dus als je erbij wil zijn, stuur dan als de bliksem een mailtje naar jill@mojoantwerp.be.

Wie graag een voorproefje heeft van wat er zoal te verwachten valt, checkt best de onderstaande video.

Gin Mare Med Rooftops Antwerp, zondag 23 september van 12u30 – 15u30 of 16u30 – 19u30, M HKA, Leuvensestraat 32, 2000 Antwerpen. www.ginmare.com.

Zin om je smaakpapillen alvast op te warmen? Check dan zeker ‘Wereld Gin Dag: 3 zomerse gincocktailsGin zonder tonic: 2 alternatieve gincocktails en ook 6 zomerse cocktails met minder calorieën.

Marie Claire mag 1 VIP-ticket weggeven dat je op zondag 23 september toegang geeft tot de Gin Mare Med Rooftops pop-up voor vier personen. Surf als de bliksem naar onze Instagrampagina als je hier kans op wil maken. 

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Antwerpen, Gin.