Getest en approved: het nieuwe menu bij Hard Rock Cafe
© Hard Rock Cafe

Getest en approved: het nieuwe menu bij Hard Rock Cafe

Door Elspeth Jenkins
Leestijd: 1 min

It's a Hard Rock life... Toch wanneer je van lekkere burgers en freak shakes houdt.

Getest en approved: het nieuwe menu bij Hard Rock Cafe. Wij gingen langs bij de vestiging in Antwerpen en proefden van de steakburger van 227g met een eetbaar laagje bladgoud van 24-karaat. Je leest het goed: meer bling bling zal een burger niet snel worden. Een deel van de opbrengst van de 24-Karat Gold Leaf Steak Burger zal op de rekening gestort worden van Action Against Hunger, een organisatie die honger de wereld uit wil helpen.

Heal the world voor de prijs van 24,95 euro. Of toch een stukje ervan.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Hard Rock Cafe Antwerp (@hrantwerp) le


Wist je trouwens dat de originele Hard Rock in 1971 de deuren openden op Park Lane in Londen? Vanaf dag 1 was hun doelstelling om de lekkerste burgers en shakes te serveren, en met deze mededeling komen we aan bij het dessert…

Liever bagels dan burgers? Ontdek hier onze favoriete bagel eethuisjes in Brussel. 

/

Strawberry Cheesecake Milkshake

Nog een nieuwtje dus op het menu: De Boozy Milkshakes. Heel instaproof en bovendien delicieus. Onder het motto: look good, taste good hebben deze shakes alles in huis om jouw favoriete dessert te worden. De classics kregen extra pit, denk aan smaken als: Strawberry Cheesecake en Cookies & Cream. Ze komen met of zonder alcohol. Waardoor je deze over the top treats als vieruurtje of als afsluiter van een leuke avond kan opslurpen.

Op zoek naar verfrissende drankjes met iets minder suiker? 

Hard Rock Cafe vind je op de Groenplaats in Antwerpen en Grote Markt van Brussel.

Meer info: www.hardrock.com

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Antwerpen, Food, Hard Rock Cafe, Lifestyle.