Fruitabox, de mand vol vitamines
©

Fruitabox, de mand vol vitamines

Leestijd: 1 min

Er is niks beters dan een lekkere portie fruit om energie bij te tanken! Met de service van Fruitabox krijg je een selectie van lokaal en seizoensgebonden fruit direct op het werk of aan huis geleverd.

In dit seizoen is het belangrijk (lees: absoluut nodig) om jezelf een maximale portie kracht en energie te geven om de dag door te komen! Fruitabox is dé oplossing voor een lekkere vitamineboost, als traktatie voor jezelf of om aan anderen aan te bieden. Deze fruitmanden voor bedrijven en particulieren zijn het ideale compromis om je collega’s of je gezin een gezonde en heerlijke snack voor te schotelen. Voor bedrijven zijn de boxen bovendien 100% aftrekbaar, een extra stimulans dus voor werkgevers om hun personeelsleden en medewerkers te verwennen.

Lokaal, vers en seizoensgebonden

De manden van Fruitabox worden in Wallonië en Brussel gratis aan huis of op het werk geleverd. Ze bevatten een heerlijke selectie van vers en seizoensgebonden fruit, aangevuld met bijzondere vruchten, zoals kaki’s, rode kiwi’s, passievruchten, mango’s of eetklare avocado’s. De manden wegen in totaal 5 of 8 kilogram en zijn verkrijgbaar in een fruit- en/of groenteversie.

Fruitabox

Direct besteld, direct geleverd

Met Fruitabox loopt alles op wieltjes! Je kiest simpelweg de gewenste box en krijgt die vervolgens elke maandag geleverd, afhankelijk van wat de klant verkiest. Je kunt eenmalig bestellen of een steeds terugkerende opdracht geven, waarbij je zelf aangeeft hoe vaak je een mand geleverd wilt krijgen. De leveringen gebeuren altijd met een koelwagen.

Kijk voor meer info op fruitabox.be.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Fruitabox.
fruitabox.be

LEES OOK:

Kerstcadeaus 2022: De mooiste flessen om te geven of krijgen

MARTINI opent World Of Aperitivo Shop vol feestelijke verrassingen

iRobot brengt de eerste 2-in-1 robotstofzuiger en dweil op de markt

Commercieel team De artikels van >