MARTINI opent World Of Aperitivo Shop vol feestelijke verrassingen
©

MARTINI opent World Of Aperitivo Shop vol feestelijke verrassingen

Leestijd: 1 min

Behoefte aan extra inspiratie voor die ene apero of dat etentje thuis aankomende feestdagen? Na het grote succes van MARTINI’s World Of Aperitivo Shop vorig jaar, opent de winkel opnieuw haar deuren in Antwerpen van 24 november tot 31 december.

Cadeaus en cocktails in de World Of Aperitivo Shop

De World Of Aperitivo Shop, te vinden in de Korte Gasthuisstraat 9, inspireert het feestelijk ontvangen en verrassen van gasten tijdens de feestdagen. Neem op een inspirerende manier een kijkje in de wereld van het iconische aperitivo moment: geniet van lekkere Italiaanse bites en MARTINI cocktails terwijl je jouw verschillende kerstcadeaus persoonlijk laat inpakken in de shop. Want aan inspiratie geen gebrek: je scoort geschenken voor iedereen op je lijstje, van accessoires en tafelbekleding tot alles wat je nodig hebt voor de apero. Geef je graag een fles cadeau? Op 3, 4 en 24 december kan je in de shop terecht om een fles MARTINI te laten personaliseren met glitter. Een originele attentie om mee uit te pakken!

MARTINI Floreale en Vibrante in de spotlights

Behalve een waar kerstwalhalla is de World of Aperitivo Shop ook dé plek om het alcoholvrije aanbod van MARTINI te ontdekken. MARTINI wil het aperitivo moment namelijk voor iedereen toegankelijk maken. Daarom zet het merk haar alcoholvrije Floreale en Vibrante extra in de spotlights deze feestdagen. De twee aperitieven zijn namelijk perfect voor degenen die het beste uit het moment willen halen mét dierbaren, zonder alcohol, want met de aperitieven van MARTINI – gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten – smaken je cocktails minstens zo lekker, al dan niet beter. En wie heeft er nu geen behoefte aan een feestelijke update van die klassieke Gin & Tonic?

©Martini

Niet alleen kan je de aperitieven komen proeven in de shop, ook kom je erachter of jij een Floreale of Vibrante persoon bent én ga je zelf aan de slag met het mixen en matchen van jouw perfecte (alcoholvrije) cocktails. De World of Aperitivo shop is dus hét perfecte uitje om alvast in de stemming van de feestdagen te komen. Gun jezelf een welverdiend extra beetje me-time, of combineer ‘m met een weekendje Antwerpen met je partner, moeder of beste vriend(in).

Meer info over de MARTINI World Of Aperitivo Shop

  • Adres: Korte Gasthuisstraat 9, Antwerpen
  • Data: Van 24 november 2022 tot en met 31 december 2022
  • Openingsuren: van maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Iedere eerste zondag van de maand is de shop ook open van 10.00 tot 18.00 uur.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met MARTINI.

www.martini.com

 

A LIRE AUSSI:
Weekendje weg: 7 tips voor een trip naar Zurich
Comet Meetings: waar vergaderingen een gegarandeerd succes worden
iRobot brengt de eerste autonome robotstofzuiger met dweilfunctie op de markt

Commercieel team De artikels van >