Feestkamasutra: deze standjes passen perfect bij de periode van het jaar
© Getty Images

Feestkamasutra: deze standjes passen perfect bij de periode van het jaar

Door redactie
Leestijd: 1 min

Om de feestdagen nog feestelijker te maken, tippen we enkele op Kamasutra geïnspireerde posities. Ho Ho Ho! 

/

De cadeauverpakking

Het uitpakken van een geschenkdoos blijft perfect in thema van de vele feestjes die we deze periode meemaken. Net als de goed ingepakte cadeautjes die elk jaar de voet van de boom sieren, trek je je mooiste sieraaden en linten aan in bed en laat je je partner alles “uitpakken.”

Lees ook: Waarom de Ribcage Bell van Levi’s de it-jeans van het seizoen is

/

De slinger, of hoe je jezelf in plezier kan wikkelen

Stel je een slinger voor, helemaal rond de boom gewikkeld… En doe dan hetzelfde met je benen om het lichaam van je partner, in een zittende positie om schade te voorkomen.

/

De maretakdans, of de passie (van het evenwicht)

Voor deze seksuele positie, zorg ervoor dat het huis leeg is (of plaats maretak direct in je slaapkamer). Zoals bij de traditie van kussen onder de maretak, ga eronder staan en bedrijf de liefde al staande. Om jezelf in evenwicht te houden, kun je op het been van je partner leunen.

/

De kleine slee

Een winterversie van de kruiwagen, de kleine slee brengt je naar nieuwe hoogten van plezier. Neem wat kussens en haal diep adem voordat je begint! Leg je onderarmen op de kussens, strek je benen en wacht tot je partner de teugels neemt.

/

69 met poedersuiker

Laten we eindigen met een afgezwakte versie van de beroemde 69. Er is niets nieuws in de uitleg ten opzichte van de basispositie: het is aan jou om inventief te zijn over welke ingrediënten je extra toevoegt.

Lees ook: 3 x feestelijke hapjes waarvoor je niet heel de avond in de keuken moet staan

Dit artikel verscheen origineel op Marie Claire France.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Liefde.