Waarom de Ribcage Bell van Levi’s de it-jeans van het seizoen is
© Levi's

Waarom de Ribcage Bell van Levi’s de it-jeans van het seizoen is

Leestijd: 1 min

De voorbije jaren won de flare alsmaar meer terrein in de jeanscollecties voor vrouwen. Met de Ribcage Bell, een broek met hoge taille, wijde pijp en strakke ritssluiting, introduceert Levi’s nu hét ultieme model. Ontdek hieronder waarom wij zo’n fan zijn van deze nieuwe jeans.

 

Dat de populariteit van de skinny jeans tanende is in het voordeel van wijdere modellen zoals de flare, zie je al een tijd in het straatbeeld terug. 

Onze fashion editor Elspeth Jenkins: “Sinds de streetwearhype is een jeans geen basic meer, maar net een kledingstuk om een fashion statement mee te maken. Daarom dat bijvoorbeeld vintage-geïnspireerde silhouetten met wijde pijpen nu populairder zijn dan simpele rechte of smalle broeken.”

Ribcage Bell

Met de Ribcage Bell weet Levi’s de tijdgeest perfect te vatten. Dit nieuwe model omarmt de jaren zeventig heritage van het merk en heeft een vintage uitstraling. De broek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wassingen, waaronder diepzwart, juweeltinten en corduroy.

Flatterende flare

Nog een voordeel van de jeans is dat het een heel flatterende stijl is voor zowat elk lichaamstype. Uitlopende pijpen versterken namelijk je curves, en zorgen optisch voor eindeloze benen. Zeker als je kiest voor een exemplaar met een hoge taille, zoals de Ribcage Bell die een taille heeft van maar liefst 30 centimeter hoog.

Er zijn talloze manieren om deze broek te combineren. Speel met de verhoudingen en draag ze met een strak bovenstuk. Zet jij je taille misschien liever wat extra in de verf? Combineer de Ribcage Bell dan met een oversized sweater, shirt of blouse die je in je broek stopt. Laat je creativiteit de vrije loop want de enige regel in fashion is dat er geen regels zijn. Niets moet, alles mag!

 

De Ribcage Bell uitgetest

Wij namen de proef op de som en probeerden deze nieuwe broek van Levi’s een week lang uit. 

Operations Manager Lore Mosselmans: “Ik draag altijd de Straight Leg jeans van Levi’s, dus ik was benieuwd om deze nieuwe pasvorm uit te testen. De broek zit allereerst erg comfortabel doordat er 1% elasthaan in de stof zit. En er is een rits! Verder merk ik dat de jeans inderdaad erg flatterend is en dat je er qua styling alle kanten mee uit kan. Ik droeg ze zowel naar kantoor met een oversized blazer boven, als met hakken en een off-shoulder trui voor een avondje uit. 100% goedgekeurd!”

De Ribcage Bell is beschikbaar in 4 kleuren en is te koop voor € 134,95 via levi.com

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Levi’s.

levi.com

Lees ook:

Het succesverhaal achter de Levi’s 501, de beroemdste broek ter wereld

Inpaktips: 4 originele manieren om cadeaus in te pakken

Commercieel team De artikels van >

Tags: Levi's.