Bobbi Brown lanceert nieuwe skincarelijn Evolution18
© www.goop.com

Bobbi Brown lanceert nieuwe skincarelijn Evolution18

Door Charlotte Deprez & Nora Antonissen
Leestijd: 1 min

Hoewel huidverzorging en make-up een verschil kunnen maken, begint uiterlijke schoonheid van binnenuit. Met dit in gedachten, creëerde Bobbi Brown haar nieuwe lijn: Evolution18. De collectie omvat een reeks producten, variërend van voedingssupplementen tot probiotica.

Bobbi Brown stelde zopas haar nieuwe lijn Evolution18 voor. Via deze skincarelijn zet de beauty- en lifestylegoeroe haar volgers aan om tot het uiterste te gaan. Ze werkte samen met dokter Amy Shah om holistische producten aan te bieden die een evenwichtige levensstijl promoten.

Evolution18, wat is het?

Evolution 18 maakt gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De lijn is ontworpen om een gezonde huid, glanzend haar, sterke botten maar ook een goede vitaliteit in het algemeen te bereiken. Zo bevat het assortiment bestaande uit vier producten ook een Overnight Vanilla Powder. Deze snel oplossende probiotica zorgt ervoor dat jij je beter kan concentreren doorheen de dag én hij versterkt je nagels en je haar.

Bobbi Brown nam anderhalf jaar geleden afstand van make-up. Tegenwoordig ligt haar focus op gezondheid en met Evolution18 wil ze duidelijk maken dat schoonheid van binnenuit begint. Daarnaast creëerde ze het online lifestyleplatform JustBobbi. Via JustBobbi hoopt ze haar volgers elke dag te inspireren.

Vond je dit interessant? Lees dan ook ‘High on beauty: Cannabis op je gezicht’, ‘Crush of the Day: De 100% veganistische Body Yogurts van The Body Shop‘, ‘10 beautyfouten die we allemaal maken (en best zo snel mogelijk afleren)‘ of ‘De tips en tricks voor een gezonde huid van huidverzorgingsspecialiste Hélène V.‘.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Bobbi Brown, Evolution18, Make-up, Skincare.