Crush of the Day: De 100% veganistische Body Yogurts van The Body Shop
© The Body Shop

Crush of the Day: De 100% veganistische Body Yogurts van The Body Shop

Leestijd: 1 min

Vijfentwintig jaar geleden kwam The Body Shop op de proppen met een revolutionaire uitvinding op het gebied van lichaamsverzorging: de allereerste Body Butter. Nu breekt The Body Shop met zijn eigen traditie en lanceert het een nieuwe generatie aan hydraterende producten in de plaats. De naam alleen al: Body Yogurts...

The Body Shop zorgt al meer dan 25 jaar voor een stralende huid dankzij een ruim assortiment aan huidverzorgingsproducten. Hun bekende Body Butter formule krijgt er nu een revolutionaire opvolger met een compleet nieuwe formule bij: Body Yogurts.

Goede lichaamsverzorging en hydratatie is een essentieel onderdeel (of zou het toch moeten zijn) van je dagelijkse routine. Helaas trekken de meeste vochtinbrengende crèmes erg traag in waardoor je ’s ochtends veel tijd verliest in de badkamer, omdat het eeuwen duurt voor je je plakkerige benen in je strakke jeans kan wurmen.  Met de nieuwe Body Yogurts van The Body Shop behoort dat probleem tot het verleden. De nieuwe formule heeft een verfrissende geltextuur die binnen de 15 seconden intrekt en tot 48 uur lang zorgt voor hydratatie.

De Body Yogurts zijn verkrijgbaar in zes heerlijke geuren. De standaardcollectie omvat Body Yogurts met aardbei, mango, amandelmelk, moringa en Britse roos. Je kan de Body Yogurt nu ook tijdelijk met banaan verkrijgen. En er is nog meer goed nieuws, want de Body Yoghurts zijn niet alleen overheerlijk, ze zijn ook 100% veganistisch.

De nieuwe Body Yogurts zijn verkrijgbaar bij The Body Shop in verpakkingen van 200 ml en kosten 10 euro per stuk.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Body Yoghurts, The Body Shop, Vegan.